Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
МОЛОДЬ НАГАДУЄ ПРО МАЙДАН
Лідери Спілки молодих соціалістів, Молодіжного союзу «Наша Україна» та «Батьківщини молодої» закликають Президента України Віктора Ющенка і представників блоку «Наша Україна» відмовитися від коаліції з Партією регіонів.

Про це йдеться у спільній заяві лідерів молодіжних організацій, переданій УНІАН.
«Ситуація, що нині склалася в державі, не дозволяє українським молодіжним громадським організаціям залишатися осторонь політичних процесів. Оскільки ми відчуваємо реальну загрозу зради тих ідеалів, за які виступала молодь не тільки під час Помаранчевої революції, а й під час акцій «Повстань, Україно!» та «Україна без Кучми». На жаль, сьогодні ми, представники коаліції «Молодь Майдану», маємо можливість спостерігати, як політики, прийшовши до влади за рахунок одних гасел, намагаються змінити їх на кардинально протилежні»,— зазначається у заяві.
На думку лідерів молодіжних організацій, причина такого явища «зрозуміла всім — жадоба владних крісел позбавляє їх можливості реально оцінювати події, а політична кон’юнктура стає важливішою за бажання виборців. Адже неприродна коаліція Партії регіонів та «Нашої України» абсолютно не відповідає проголошеним раніше цими двома силами принципам. І «Партія регіонів», і «Наша Україна» в разі створення такої коаліції тепер будуть аргументувати свої дії, прикриваючись високими словами про об’єднання країни. Проте реальні причини їхніх дій зрозумілі всім і на Сході, і на Заході України».
Голови молодіжних об’єднань переконані, що «така коаліція вигідна, перш за все, бізнесовій складовій цих політичних сил, котра ставить на перше місце можливість вирішувати свої особисті, комерційні питання за рахунок владних важелів. Для неї усі розмови про необхідність створення демократичної коаліції на основі «Нашої України», Блоку Юлії Тимошенко і СПУ були лише ширмою, відволікаючим маневром».
Підписанти заяви висловлюють сподівання, що «здоровим силам в «Нашій Україні», котрі розуміють весь масштаб загрози від можливого об’єднання з «регіоналами», вистачить політичної волі, аби провести НСНУ задекларованим раніше курсом «Партії Майдану» і не піддатися на спокуси».
Лідери трьох молодіжних організацій звертаються до представників «Нашої України», Президента Віктора Ющенка з вимогою «не допустити зради своїх виборців та соратників по партії з низових організацій». На їхню думку, «можлива коаліція «ЛДПР» («любі друзі» + Партія регіонів) фактично доводить — людей банально використали».
також у паперовій версії читайте:
  • ПРЕЗИДЕНТ ЗАЛИШАЄТЬСЯ ПРИБІЧНИКОМ ДЕМОКРАТИЧНОЇ КОАЛІЦІЇ
  • ВІКТОР ЯНУКОВИЧ ШУКАЄ «ЦЕМЕНТУЮЧІ ЧИННИКИ»
  • СЬОГОДНІ ТРИВАТИМУТЬ КОНСУЛЬТАЦІЇ «ТРІЙКИ»
  • РОМАН ЗВАРИЧ ГОТОВИЙ ДО БУДЬ-ЯКИХ ПРОПОЗИЦІЙ
  • БЮТ: ЗАДЛЯ МАЙБУТНЬОГО КРАЇНИ — НІ КРОКУ НАЗАД
  • КИЇВСЬКА ОБЛАСТЬ ВІДУЧОРА «ДВОГОЛОВА»

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».