Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ДІВИ НАЙЧАСТІШЕ СТАЮТЬ МІЛЬЯРДЕРАМИ

На думку астрологів, саме якості, притаманні людям, які народилися під цим «жіночним» знаком, допомагали бізнесменам заробляти статок, повідомляє Укрінформ із посиланням на Forbes.
На думку знавців зоряних сфер, народжені під знаком Діви — працелюбні, рішучі, уважні до деталей і мають аналітичний склад розуму, тобто володіють усіма необхідними для успішного бізнесмена якостями. За словами астрологів, для людей цього знака зодіаку головним є досягнення ідеального результату своєї діяльності, а не власне заробляння грошей. Вони щасливі, коли можуть займатися справою, корисною і для інших.
До списку найзаможніших Дів потрапили дві найбагатші людини США: інвестор Уоррен Баффет, який також є другою найбагатшою людиною у світі, й засновник компанії Oracle Ларрі Еллісон.
Інші знаки зодіаку також представлені у списку мільярдерів, тому шанси на успіх є в усіх. Наприклад, вісім відсотків мільярдерів — Овни. Під цим агресивним знаком народилися Стів Балмер з Microsoft і засновник IKEA Інгвар Кампрад.
Найяскравішим представником породи ідеалістичних Водоліїв, на яких припадає вісім відсотків мільярдерів, є Опра Вінфрі. А найбагатша людина у світі Білл Гейтс народився під знаком Скорпіона. Як каже астролог Майкл Лутін, «Скорпіони завжди успішні, тому що вони використовують всю свою чарівливість, аби примусити вас робити те, що хочуть вони, незалежно від того, чи хочете цього ви».


БАКЛАНИ МСТЯТЬ ЛЮДЯМ
Неприємна обставина заважає мешканцям міста Орландо в штаті Флорида (США) тішитися приємною весняною прогулянкою біля озера Eola. Дерева берегової зони водоймища стали улюбленим місцем відпочинку бакланів, котрі добре харчуються і також справно вкривають усе навколо відходами своєї життєдіяльності, передає Укрінформ із посиланням на MIGnews.com.ua.
Ті, хто працюють навпроти цих дерев, щодня спостерігають, як власники авто, котрі залишають свої транспортні засоби на узбіччі лише на 15–20 хвилин, звідти їдуть прямо на мийку. Навіть звичайні пішоходи, що проходять під деревами, ризикують за кілька секунд бути геть вкритими послідом. Санітарним службам доводиться двічі на тиждень ретельно мити вулиці навколо озера.
Проблема виникла після того, як на середині острова, де жили птахи, вирубали кипарисові дерева. Баклани переселилися в місто — до тих, хто знищив їхні гнізда. Тепер міська влада консультується з ботаніками, щоб підібрати швидкорослі кущі й повернути пташиному острову початковий вигляд.

також у паперовій версії читайте:
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ
  • ЗНАХІДКИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».