Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
УКРАЇНСЬКІ ДІТИ: НЕРАДІСНЕ ЛІДЕРСТВО
Британські й бельгійські вчені порівняли дані з 35 країн і виявили, що світовими лідерами за часом, проведеним перед телевізором, є українські діти.

Дослідження проводили науковці британського університету міста Абердін і бельгійського університету міста Гент. Як з'ясувалось, наші малюки дивляться телевізор у середньому 3,7 години на добу, що більше, ніж у Сполучених Штатах, Англії й Шотландії. Там діти проводять перед телевізором три години на день. Серед населення країн, охоплених дослідженням, найменше дивляться «ящик» швейцарські діти — дві години на добу.
В усіх країнах, охоплених телеманією, знайдено зв'язок між збільшенням часу, проведеного перед екраном телевізора, і зниженням якості харчування дитини, що негативно позначається на її здоров'ї. Діти-телеаматори споживають більше цукерок, чіпсів і газованих напоїв, наприклад, кока-коли і лимонаду, і менше — фруктів. На думку дослідників, на вибір значною мірою впливає телереклама.

Є ПРИКМЕТИ НАПАДНИКІВ НА ВОЛОДИМИРА КАЦМАНА
Керівництво Видавничого дому «CN-Столичные новости» оголосило про виплату винагороди в розмірі 100 тисяч гривень за достовірну інформацію про зловмисників, котрі напали на головного редактора щотижневика «CN-Столичные новости» Володимира Кацмана. При цьому обіцяно не передавати інформацію правоохоронним органам і не розголошувати прізвище людини, яка її надала. Телефонувати можна за контактними номерами: 246-46-08, 246-46-32. Про це інформує Інтернет-видання холдингу «Medіa Іnternatіonal Group», куди входить щотижнева газета «CN-Столичные новости».

Президент медіа-холдингу Вадим Рабинович заявив: «Ми більше не віримо в те, що правоохоронні органи можуть нас захистити».
Тим часом міліція заявляє, що має прикмети зловмисників, які напали на Володимира Кацмана. «Слідству відомі прикмети нападників — їхній приблизний вік, статура, зріст»,— повідомив Укрінформу начальник Центру громадських зв'язків Головного управління МВС України у Києві Володимир Поліщук.
Крім того, за його словами, на місці події виявлено сліди пальців, відбиток долоні, а також знайдено речові докази. «Основними версіями залишаються помста за публікацію статей або неприязні стосунки пана Кацмана з деякими особами»,— сказав Володимир Поліщук.
також у паперовій версії читайте:
  • РОСІЯ МОЖЕ ПОНОВИТИ «МОЛОЧНУ ВІЙНУ»
  • КАБМІН ВИЗНАЧИВ ЗАХИСНИКІВ СУСПІЛЬНОЇ МОРАЛІ
  • ГЕНПРОКУРАТУРА ГОТОВА РЕФОРМУВАТИСЬ
  • КОМУ ЗАВАЖАВ НАЧАЛЬНИК УБОЗУ?
  • ПОЗБУДЕМОСЬ ОДНІЄЇ З ДВОХ КЛАСИЧНИХ БІД?
  • УКРАЇНА ПОСІЛА ТРЕТЄ МІСЦЕ ПО ПУСКАХ РАКЕТ-НОСІЇВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».