Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
НОВИЙ ІМІДЖ ЧОЛОВІКА

Якщо навіть колишній ковбой і новий секс-символ Хіт Леджер обезсмертив себе в останньому номері GQ USA в образі чоловіка з доглянутою, акуратною борідкою, то можна говорити про те, що в Сполучених Штатах з'явилася нова тенденція.
Краще, якщо борода буде нестриженою і природною. «Тенденція до недбалості досягла нового рівня розбещеності», складається враження, що «всі чоловіки, чи то гетеросексуали, чи геї, хочуть відчути себе грубіянами і селюками». У Старій Європі мода інша, й нові «бородані» прагнуть бути схожими на гомерівського Улісса.
Справді, борода додає образу мужності, — говорить Роберто Каччіола, провідний стиліст Dolce & Gabbana: «Нині чоловік хоче відчути себе більшою мірою чоловіком, і йому в цьому допомагає борода. Минули часи, коли чоловіки робили депіляцію усюди — тепер вони прагнуть до більшої природності й віддають перевагу вільнішому, майже недбалому вигляду».
Ця тенденція підтверджується 30–40-річними, які зазвичай голяться рідко або взагалі не голяться. «Можна сміливо говорити про те, — розповідає цирульник Роберто, — що побільшало молодих людей, які приходять в перукарню з проханням допомогти в догляді за довгою бородою, з якою вони собі вельми подобаються». На цю тенденцію позитивно відгукнулась і жіноча половина суспільства, «хоча більш зрілі пані, — зазначив, усміхаючись, Роберто, — віддають перевагу гладко поголеним чоловікам».
Проте відомий міланський перукар Франко Бомпьєрі жаліється, що «час моди на бороди пройшов, зараз можна побачити лише страшні, нечесані і навіть брудні, котрі не мають нічого спільного з елегантними борідками, які були колись в честі», повідомляє oglyadach.com.


КАЗКОВИЙ БУДИНОК ДЛЯ ПАНДИ
Адміністрація зоопарку японського міста Тіба має намір побудувати для свого головного вихованця — самця червоної панди на ім'я Фута — новий будинок вартістю понад 200 тис. доларів. Фута зробив зоопарк відомим на увесь світ завдяки своєму вмінню ставати на задні лапи. Відтоді, як японці вперше побачили панду, що ходить як людина, зоопарк відвідали близько 750 тис. осіб, що на 90 тис більше, ніж торік.
Спеціально для Фути будівельники зведуть помешкання загальною площею 60 кв. м, що складається з трьох кімнат для відпочинку, їдальні й «вітальні» — кімнати зі скляними стінами, де панду можуть бачити відвідувачі зоопарку.
Крім того, зазначають конструктори, завдяки кондиціонуванню приміщення гості зоопарку зможуть бачити панду практично цілий рік. Раніше Фута рідко з'являвся «на людях» улітку, оскільки ці тварини, які належать до сімейства єнотових, погано почуваються у спеку. Влітку, обіцяють працівники зоопарку, крім Фути та його подружки Тії-Тії, в новому будинку з'явиться ще одна червона панда — у Фути й Тії-Тії народиться дитинча.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • МАНДРИ
  • ЗНАХІДКИ
  • КОРИСНІ ПОРАДИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».