Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ЩО ПРО ВАС РОЗКАЖУТЬ ЧЕРЕВИЧКИ?

Старе взуття та дієта
Зверніть увагу на те, як ви зношуєте і стоптуєте взуття, тоді ви довідаєтесь, чи правильно харчуєтесь.
Якщо швидко зношується підошва під подушечками стопи, мабуть, ви зловживаєте їжею тваринного походження; а якщо каблук — їсте забагато солодкого.
Носки черевиків загинаються догори в людей енергійних і запальних, які зловживають жирною їжею.
Провисання зводу ступні не завжди говорить про виражену плоскостопість. Це може бути ознакою важкого характеру та слабкої волі. Такі люди харчуються зазвичай, безсистемно і схильні до переїдання.

Вибрали шпильку?
Тепер поговоримо про зв'язок взуття з характером людини.
Незалежно від зросту, жінки воліють носити або дуже високі, або низькі каблуки.
Високий каблук підвищує самооцінку, а значить, людина почувається психологічно захищенішою.
Пристрасть до шпильок говорить про кокетливість, хитрість та амбітність.
Якщо ж пані віддає перевагу взуттю на низьких підборах, то це видає в ній схильність до логічного мислення.
Відсутність каблука говорить про розкутість у поводженні й думках, простоту, а іноді й про наявність високої мети. Особливо це стосується шанувальників спортивного взуття.

Зламався каблук?
Серед жіночої половини людства існує така прикмета. Якщо на побаченні у вас зламався лівий каблук, то зі своїм новим знайомим вам не слід пов'язувати ніяких надій, оскільки взаємини приречені на провал.
Коли зламався правий підбор — це обіцяє найсприятливіші перспективи.
Погано, якщо каблук зламається під час весілля, тож сімейне життя «кульгатиме».

Погляньмо на взуття!
Безпомилковий висновок про характер людини можна зробити, звернувши увагу на носок взуття.
Тупий носок говорить про чуттєвість, прагнення до задоволень та егоцентризм. У коханні такі люди ревниві й до партнера ставляться як до власності.
Надто тупий носок вказує на те, що в їхнього власника — проблеми з честолюбством, або ж на те, що він легко піддається чужому впливові.
Гострий носок взуття свідчить про дотепність його власника, а також про те, що це — людина вільних поглядів. Крім того, гостроносе взуття говорить про схильність до флірту, кокетства, інтриг.
Прагнення носити взуття з подовженим гострим носком — ознака того, що людина прагне влади і визнання.

Красномовна підошва
Аби напевно з'ясувати характер людини, потрібно подивитись на підошву взуття. Висновок про її схильність можна зробити виходячи з того, що раніше зношується в туфлях — носок чи задник.
Якщо черевик починає розпадатись з носка, то людина хоче обігнати свою тінь, нічого не встигає. Вона схильна до емоційних спалахів і сліз. Якщо ж першим псується задник,— перед вами людина ледача, боязка.
Підошва, що зношується з носка, свідчить про підступництво і хитрість власника взуття; з п'яти — про те, що він грубий, важкий на підйом і схильний до випивки. Підошва взуття, що стирається рівномірно, говорить про доброту, а також економність її хазяїна.
Якщо туфлі зношуються зсередини так, що стирчать цвяхи, а на вигляд вони як новенькі, то це — ознака підступництва і жадібності. Будьте упевнені: власник таких черевиків завжди «собі на умі». Крім того, він ненадійний партнер у сімейному житті.
Протерте зсередини взуття вказує на те, що людина орієнтується не на власну думку, а на думку оточуючих.
Якщо ж взуття швидко зношується зверху, то це — ознака відкритості характеру, легкості в спілкуванні, надійності. Така людина ніколи не залишить вас у важку хвилину і завжди буде вірним другом.

Підготувала Наталія БОЙКО, психолог


КИТАЙЦІ — ВЕЛИКІ ОПТИМІСТИ
Вибіркове опитування, яке провела Китайська академія суспільних наук, засвідчило, що 72,7% населення КНР вважають себе щасливими, 73,7% із оптимізмом дивляться в майбутнє. Тих, хто до щасливих себе не відносить, виявилося лише 10,9%, більше половини з них звинувачують у своїх знегодах бідність. Попри позитивну загалом картину, слід відзначити зниження рівня задоволених своїм життям людей з 77% наприкінці 2004 року і збільшення тих, хто зізнався в своїй нещасливості (раніше таких було 8,8%). Ці дані узагальнено в «Доповіді про обстеження якості життя населення Китаю в 2005 році», включеній до Синьої книги про економіку «2006 рік: аналіз і прогноз ситуації в китайському суспільстві», передає власний кореспондент Укрінформу в Пекіні.
Усе більше людей вважають, що багатство не є вирішальним чинником у відчутті щастя — серед тих, чий місячний достаток менше, ніж 800 юанів (100 доларів), виявилось куди більше «щасливих» людей, ніж серед тих, чиї доходи перевищують 5 тисяч юанів. Трьома основними чинниками щастя для китайців є гармонія в сім'ї, здоров'я її членів і достатній дохід. Цікаво, що городяни обов'язковими складовими щастя вважають наявність хороших друзів, захоплення і цікаву роботу, тоді як для селян головним є благочестиві діти, котрі подають гарні надії.
Якщо в 1970-х роках трьома видами престижних споживчих товарів тривалого користування були годинник, швейна машинка і велосипед, у 1980-х — кольоровий телевізор, холодильник і пральна машина, то в останні п'ять років китайці почали витрачати гроші найперше на освіту, придбання житла та автомобілів.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • КРОСВОРД

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».