Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ПРЕЗИДЕНТ ПОДЯКУВАВ ЗА ДІАЛОГ
У Маріїнському палаці в четвер увечері відбулася традиційна щорічна зустріч Президента України Віктора Ющенка та його дружини Катерини Ющенко з керівниками дипломатичного корпусу та міжнародних організацій, акредитованих в Україні.

На зустріч було запрошено понад 300 гостей, серед них — більш як 100 керівників дипломатичних представництв іноземних держав і міжнародних організацій, представлених в Україні.
У своєму виступі на початку зустрічі Президент України привітав гостей: «Для мене зустріч з вами — не просто нагода донести цьогорічні пріоритети внутрішньої та зовнішньої політики України. Перш за все,— це хороша нагода подякувати всім вам за відвертий діалог, який ми вели впродовж минулого року». Глава держави висловив сподівання, що кожен із присутніх відчує реальні результати співпраці з новою українською владою, зокрема на рівні Секретаріату Президента. Він також високо оцінив взаєморозуміння між Україною та іншими державами, міжнародними організаціями.
Підбиваючи підсумки минулого року, Президент нагадав: торік під час першої зустрічі він стисло презентував «дорожню карту» України на 2005 рік. «Сьогодні я можу з гордістю сказати: обраний нами курс витримав випробування на міцність»,— сказав Віктор Ющенко, наголосивши, що нині можна говорити про нову відповідальність влади та реальний зміст таких понять, як свобода слова і верховенство права.
У свою чергу, Надзвичайний і Повноважний Посол Аргентини в Україні, дуайєн Мігель Анхель Кунео від імені дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні, зауважив, що міжнародна спільнота протягом минулого року побачила значні зміни в Україні, які відбулися з приходом нової влади. «Нове керівництво, яке прийшло до влади, мало єдину мету: змінити цю країну шляхом проведення реформ в усіх галузях. Перший рік роботи нової влади засвідчив, що струмінь свіжого повітря потрапив до України»,— сказав пан Кунео, додавши, що йдеться про динаміку в таких важливих для утвердження демократії питаннях, як свобода слова, зібрань та преси.
Звертаючись до Президента України, дуайєн наголосив, що міжнародне співтовариство визнає надзвичайні зусилля Віктора Ющенка, яких він докладав протягом минулого року для піднесення України «на новий, вищий рівень економічного розвитку». Українська влада провела значну роботу з подальшого інтегрування країни до світової спільноти, сказав він.
Від імені дипломатичного корпусу, акредитованого в Україні, Мігель Анхель Кунео зазначив, що країни та міжнародні організації, які вони представляють, готові підтримувати Україну на її подальшому шляху до поглиблення демократичних процесів і розбудови власної держави.
також у паперовій версії читайте:
  • КОМЕНТУЮТЬ НАРОДНІ ДЕПУТАТИ
  • ВИСТАЧИТЬ І ДВОХ ПЛАКАТІВ
  • ЗАЯВА Всеукраїнської партії «НОВА СИЛА»
  • ЧИ ІСНУЄ СОЦІОЛОГІЧНА ЗМОВА?

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».