Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
МИ ГОТОВІ ДЕНОНСУВАТИ ГАЗОВІ УГОДИ З РОСІЄЮ
Україна готова денонсувати всі досягнуті домовленості з російською стороною з питань транзиту і поставок газу в тому разі, якщо вони не влаштовують російську сторону. Про це повідомив Прем'єр-міністр Юрій Єхануров, відкриваючи вчора засідання уряду.

Прем'єр заявив: «Пропонуємо від імені України: ми готові денонсувати всі досягнуті домовленості або окремі пункти з них і підготувати нові, якщо це не влаштовує когось з російської сторони», передає «ЛІГА».
Глава уряду також сказав таке. Будь-яка українська власність, яку буде знайдено в компанії «РосУкрЕнерго», має бути реалізована з аукціону за стартову ціну в одну гривню. «Я пропоную Фонду держмайна України з сьогоднішнього дня оголосити конкурс на українське майно, якщо таке буде виявлено в компанії «РосУкрЕнерго», і виставити його на аукціон за стартовою ціною одна гривня. Гадаю, бажаючих пошукати його виявиться багато. Треба залучити до цього всю громадськість»,— заявив Єхануров.
Говорячи про чутки щодо української власності в компанії «РосУкрЕнерго», Прем'єр закликав Міністерство палива та енергетики України звернутися до компанії з пропозиціями провести широку презентацію своєї діяльності.
Уряд доручив Міністерству палива та енергетики оприлюднити дані про компанію «РосУкрЕнерго».
Як повідомляв УНІАН, 7 лютого Президент Російської Федерації Володимир Путін заявив, що 50% «РосУкрЕнерго» належать Україні. Напередодні візиту до Мадрида в інтерв'ю іспанським медіа він зазначив, що «РосУкрЕнерго» «з її непрозорою 50-відсотковою українською часткою» «відпочиває» порівняно з тим «шахрайством, яке робилося в газових відносинах Росії й України останні 15 років».
Нагадаємо, 1 лютого Президент України Віктор Ющенко заявив: серед власників компанії «РосУкрЕнерго» немає жодної української державної структури. За його словами, він одержав цю інформацію від українських спецслужб.
Голова правління НАК «Нафтогаз України» Олексій Івченко повідомив, що юридично українська сторона не представлена в компанії «РосУкрЕнерго».
За його словами, коли українська сторона пропонувала російській ще на самому початку створити нове підприємство по 50% між НАК «Нафтогаз України» і ВАТ «Газпром», росіяни відмовилися, пославшись на те, що схема з «РосУкрЕнерго» їх цілковито задовольняє.
На вчорашньому засіданні Кабінет Міністрів заслухав доповідь міністра палива та енергетики Івана Плачкова й глави НАК «Нафтогаз України» Олексія Івченка про підсумки переговорів з Російською Федерацією і укладення відповідних угод й контрактів щодо постачання та реалізації природного газу в Україні в 2006 році.

ВЕСНА ВИЗНАЧИТЬ ЦІНУ НЕРУХОМОСТІ
За даними аналітичного відділу будівельно-інвестиційної компанії «Київ Житло-Інвест», вартість житла на первинному ринку в січні, порівняно з груднем минулого року, збільшилась у середньому на 1,4%. Про це повідомили у прес-службі компанії.

У більшості випадків придбання нерухомості як на первинному, так і вторинному ринках було спрямоване на поліпшення житлових умов покупця, а не на перепродаж. Простіше кажучи, це — «обмін із доплатою», сказала директор БІК «Київ Житло-Інвест» Наталія Хорева, наголосивши, що було проаналізовано 160 об'єктів будівництва житлової нерухомості 71 компанії-оператора первинного ринку.
На думку експерта, «кожного року саме січень, через новорічні свята, є найменш активним місяцем на ринку нерухомості. Цього року була ще одна форс-мажорна обставина, яка продовжила затишшя на ринку: сильні морози». «Стабільна цінова ситуація на первинному ринку — типова для січня»,— зазначила вона. Основна цінова кон'юнктура первинного ринку на весь рік формуватиметься на початку весни, вважає експерт.
також у паперовій версії читайте:
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • НБУ НЕ ЗНАЄ ВЛАСНИКІВ УКРАЇНСЬКИХ БАНКІВ
  • «КОРОВИ НЕ ВИННІ!»
  • ЯК СКОРБОТУ «ЗДАЛИ» У МЕТАЛОБРУХТ...
  • ЛУГАНЩИНА: АВАРІЇ ДІАГНОСТУЮТЬ ПРОБЛЕМИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».