Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
ФРАНЦУЗЬКИЙ АКЦЕНТ ТАРАСА БУЛЬБИ
Всесвітньо популярний французький кіноактор і продюсер Жерар Депардьє, котрий, як ми повідомляли, перебуває з візитом в Україні, відвідав Національну кіностудію імені Олександра Довженка. Він обговорив із керівництвом студії перспективи реалізації проекту «Тарас Бульба».

Як зазначив віце-прем’єр-міністр України В’ячеслав Кириленко, котрий супроводжував актора, нинішній візит на студію Жерара Депардьє є переважно ознайомчим, і усі деталі зйомок майбутнього фільму обговорюватимуться згодом. Пан Кириленко зауважив, що запланований проект буде інтернаціональним як за складом акторів, так і механізмом фінансування, але за своїм духом стрічка «буде винятково українською».
Віце-прем’єр не уточнив, хто саме з вітчизняних кінематографістів може взяти участь у зйомках фільму, зазначивши, що це питання поки не обговорювалось. Однак багато спеціалістів української кінематографічної спільноти, за його словами, безумовно, хотіли б долучитися до цього проекту. Головну роль, ймовірно, зіграє Депардьє.
Що стосується сценарію, то, як зазначив віце-прем’єр, він ще не готовий, але усі необхідні документальні й художні матеріали Міністерство культури і туризму України підготувало. Не вирішено поки і питання, якою мовою зніматиметься стрічка, але в Україні вона обов’язково демонструватиметься українською.

ЦІНИ НА КОМУНАЛЬНІ ПОСЛУГИ НЕ ЗРОСТУТЬ. НАРАЗІ
Перебуваючи у Запоріжжі, Президент України запевнив, що у поточному опалювальному сезоні ціни на комунальні послуги не підвищуватимуть.

За словами глави держави, в майбутньому, з огляду на зростання ціни на газ, тарифи безумовно будуть переглянуті у бік підвищення. Однак механізм переходу на нові тарифи, який буде розроблено до початку наступного опалювального сезону, передбачатиме компенсаційні виплати для малозахищених прошарків населення. Цей механізм, сказав Віктор Ющенко, має бути ефективним і зрозумілим для кожного громадянина.
Президент заявив, що в індустріальному секторі підвищення цін на газ не компенсуватимуть. Українська промисловість і бізнес мають самостійно впоратися з цим викликом, переконаний він.
також у паперовій версії читайте:
  • ВИСОКА ЦІНА МАЙБУТНЬОЇ ПОСІВНОЇ
  • ШАНОВНІ СПІВВІТЧИЗНИКИ!
  • ТАК СКІЛЬКИ Ж КОШТУЄ ПЕРЕБУВАННЯ ЧФ?
  • НАВЕСНІ ДО ВІЙСЬКА ПІДЕ МЕНШЕ ЮНАКІВ
  • ДО ЦЬОГО ПАЛИВА НИНІ СТАВЛЯТЬСЯ З ПОВАГОЮ
  • СУД ІЗ ПРАВ ЛЮДИНИ ЗАХИСТИВ ТРЬОХ УКРАЇНЦІВ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».