Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
КОНФЛІКТ МІЖ СЛОНАМИ І ЛЮДЬМИ

Браконьєрство призвело до різкого скорочення дорослого поголів'я, що негативно позначається на зростанні популяції диких слонів. Нині співвідношення самиць і самців становить 4,25:1. Конфлікт «людина-слон» став «вузьким місцем» у захисті азіатських слонів і розвитку місцевої економіки.
Дикий азіатський слон, який перебуває на межі вимирання, живе також в Індії, Шрі-Ланці, Бангладеш, Бірмі, Таїланді, Лаосі, В'єтнамі та Камбоджі.


«ЧИСТИТЬ» БАНКИ «СТАРИК-РОЗБІЙНИК»
У Каліфорнії затримали 70-річного злодія, що «обчистив» кілька банків у чотирьох штатах США. Цією лихою справою займався Чарльз Річард Менроу, якого журналісти прозвали «старик-розбійник», повідомляє Укрінформ із посиланням на РІА «Новости».
Злодія заарештували в каліфорнійському місті Палм-Спрингс. Менроу довго вдавалось переховуватися від поліції, й за цей час він устиг пограбувати банки в штатах Каліфорнія, Колорадо, Юта і Арізона. Метод пограбування був простий і зухвалий — у банку Менроу підходив до одного зі співробітників й, погрожуючи пістолетом, вимагав видати солідну суму грошей. Водночас він показував касиру прилад, який називав «мультиметром». Грабіжник стверджував, якщо касир підніме тривогу, то він негайно дізнається про це за допомогою свого технічного засобу. Отримавши гроші, Менроу вимагав, аби службовець пішов у туалет, а сам у цей час спокійно залишав банк.
Піймали «старика-розбійника» випадково. Поліція проводила вибіркову перевірку машин, припаркованих біля одного з готелів Палм-Спрингс. Перевірка за комп'ютером показала, що номери на одній з них — крадені. Машину відкрили, а всередині знайшли велику суму готівкою, пістолет, банківські мішки і кілька фальшивих посвідчень особи. Завдяки цьому вдалося знайти і мотель, де спинився Менроу.

також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КІНОСВІТ
  • РЕКОРДИ
  • НОУ-ХАУ
  • ФАКТ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».