Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА РОЗМАЇТТЯ
ІНОПЛАНЕТЯНАМ СПОДОБАЛОСЬ ОДНЕ ПОДРУЖЖЯ...

Пан Лі говорить, що прибульці вперше забрали його до себе, коли він був ще дитиною. Це було в парку міста Хьюстон. «Я пам'ятаю, що піднімався над землею все вище і вище. Навколо були лише зірки і темрява. Після цього я наче «провалився»,— згадує він.
Донна, котра намалювала, як виглядали інопланетяни, що викрали її, говорить, що внаслідок одного з контактів із прибульцями вона втратила дитину. Подружжя Лі вважає, що в майбутньому їх знову чекають викрадення.
Гарвардський психіатр Сьюзан Кленсі вирішила вивчити свідчення людей, котрі стверджують, що їх викрали прибульці. Вона дала рекламу, в якій повідомила, що шукає людей, котрі хотіли б розповісти про свій досвід у книзі про інопланетні викрадення, яку пише Кленсі.
«Коли ми дали першу рекламу, я гадала, що буде мало охочих, однак протягом місяця нас буквально заполонили дзвінками»,— говорить дослідниця. При цьому Кленсі наголошує, що не вірить в історії з викраденням людей інопланетянами. «Люди потерпають від стресу, тривоги, сексуальних розладів, кошмарів. І нині викрадення прибульцями — це доступне пояснення усіх проблем», — говорить вона.


НАЙТЕПЛІШИЙ РІК
2005 рік став найтеплішим у північній півкулі за всю історію метеоспостережень. Внаслідок цього площа великих льодовиків зменшилася на кілька кілометрів, передає Укрінформ із посиланням на ІТАР-ТАРС.
Скорочення «снігових шапок» на півночі може знизити здатність регіону відбивати сонячну радіацію, що, у свою чергу, призведе до подальшого потепління. Рекордно високі середні температури по всій земній кулі були зафіксовані 1998 року. На переконання фахівців, причиною феномена став вплив тихоокеанської течії Ель-Ніньо. Проте 2005 рік став практично таким же теплим і без впливу морських потоків.

також у паперовій версії читайте:
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?
  • СВІТСЬКА ХРОНІКА
  • КРОСВОРД
  • ДИВА

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».