Головна
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Вiвторок Жовтень 14, 2014
Головні новини
За пенсіями до ПФ звернулося 64 тис.переселенців У зв’язку з переїздом через воєнні дії на ... (12 Жов 2014)
Добра воля Не­що­дав­но бу­ли ... (12 Жов 2014)
Як Москва сама себе висікла 7 сеп­ня уряд Ро­сії на ... (12 Жов 2014)
Турецький Кіссінджер іде вгору Ре­джеп Та­йп Е­до­ган ... (12 Жов 2014)
Союз держав-ізгоїв У Мос­кві дня­ми ... (12 Жов 2014)
Активізація дипломатичних маневрів навколо Ураїни Чергове загострення військово-політичного ... (12 Жов 2014)
План Путіна Пе­зи­дент о­сії ... (12 Жов 2014)
Штайнмаєр вважає Порошенка й Путіна відповідальними за ... Міністр закордонних справ Німеччини ... (12 Жов 2014)
УКРАЇНА – НАТО Учо­ра в Уель­сі ... (12 Жов 2014)
ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА УКРАЇНА: ЩО? ДЕ? КОЛИ?
УКРАЇНСЬКІ МИРОТВОРЧІ МІСІЇ-2006
Міністр оборони Анатолій Гриценко підписав директиву про проведення у 2006 році ротацій національних миротворчих контингентів. Ротацію 56-го окремого вертолітного загону ЗС України, який виконує завдання Місії ООН у Ліберії, буде проведено двічі — в період з 15 квітня до 15 травня та з 15 жовтня до 15 листопада, а ротацію національної складової спільного українсько-польського батальйону «УкрПолбат» багатонаціональної бригади «East» сил КФОР у Косовому — у період з 17 липня до 17 серпня.

У січні— березні цього року, після надходження від Секретаріату ООН повідомлення щодо остаточного терміну заміни 3-го окремого інженерного батальйону ЗС України, заплановано вивести його зі складу Тимчасових сил ООН у Південному Лівані.
Директивою чітко визначено порядок і умови призначення військовослужбовців до складу українських миротворчих контингентів. На посади рядового, сержантського та старшинського складу миротворчих підрозділів призначаються особи з-поміж військовослужбовців за контрактом. При цьому перевага віддаватиметься військовослужбовцям частин і з'єднань Об'єднаних сил швидкого реагування, аеромобільних військ і військ спеціального призначення.
Міністр категорично заборонив призначати двічі на одну і ту саму керівну посаду, а також на посади, пов'язані з розподілом матеріальних цінностей осіб, які вже проходили службу в означеному миротворчому контингенті.

КРОКУЄ ВІФЛЕЄМСЬКИЙ ВОГОНЬ
Вогонь з Віфлеєма — символ миру, любові, добра й милосердя, перебуває у Львові. В урочистій церемонії з приводу зустрічі цієї реліквії у Соборі Святого Юра взяли участь понад триста дітей з усього регіону. Відтак вогник, запалений на місці народження Ісуса Христа, було передано до лікарень, сиротинців, державних установ, а також до понад ста церков різних конфесій.

Як ми розповідали, щороку за понад півстолітньою традицією напередодні різдвяних свят скаути Австрії запалюють свічки у Віфлеємі. А пізніше розносять це полум`я по всіх європейських країнах за допомогою «скаутської естафети». Українські юнаки й дівчата приєдналися до акції сім років тому.
У Львові на різдвяні свята відбудеться театралізоване дійство «Віфлеємська зоря у Шевченківському гаї», що збере в Музеї народної архітектури та побуту самодіяльні колективи шанувальників автентичних різдвяних вертепів. Подивитись на виступи, поласувати запашними пампушками, кутею й гарячим чаєм просто неба зможуть не лише маленькі львів'яни, а й діти з різних куточків України, які завітали до Прикарпаття на канікули.
також у паперовій версії читайте:
  • У ПРЕЗИДЕНТА, НАРЕШТІ, КАНІКУЛИ
  • ПЕРЕДВИБОРНА ПРОВОКАЦІЯ
  • СКІЛЬКИ КОШТУВАТИМЕ «КОНФІДЕНЦІЙНА МОБІЛКА»?
  • ВИБУХ У ФОНТАНЦІ: НОВА ЖЕРТВА
  • УБИВЧІ «АМЕРИКАНСЬКІ ГІРКИ»
  • «СХІД І ЗАХІД — РАЗОМ!»
  • ШВЕДСЬКІ НАУКОВЦІ У ЗАХВАТІ ВІД НАШОЇ ШКОЛЯРКИ

назад »»»


Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань – гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню
та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».