Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
НОКАУТ НА ЗГАДКУ
Володимир Кличко відстояв титули чемпіона світу за версіями WBA/IBF/WBO, нокаутувавши італійця Франческо П'янету у двобої, який проходив у німецькому Мангеймі. Бій завершився в шостому раунді, коли суддя зафіксував нокаут П'янети.

Уже з перших секунд протистояння було зрозуміло, що П'янета — це не суперник для Кличка. Причому Володимир відтягував закінчення бою як міг. У другому та третьому раундах він навіть дозволив Франческо в себе влучити, але це було винятком із правил. У четвертому та п'ятому раундах П'янета побував у нокдаунах, а в шостому комбінація два джеби та хук від українця відправила італійця в нокаут.
Володимир Кличко:
— Хочу подякувати своєму супернику. Багато хто говорить, що прагне битися зі мною, а Франческо взяв і вийшов на ринг. Він пробував усе, щоб влучити, і якби влучив, то мені б довелося тяжко.
Франческо П'янета:
— Я дуже розчарований і засмучений. Мені нічого сказати. Це був не мій день. Він — чемпіон світу. Моїх зусиль було недостатньо. Це було жахливо.
По завершенні поєдинку Володимир Кличко сказав, що в нинішньому році збирається провести ще два поєдинки. «Керівництво WBA змусило мене провести захист титулу проти росіянина Олександра Повєткіна. Подивимося, де і коли він відбудеться. При цьому зазначу, що гроші для мене не є головним чинником»,— заявив Кличко-молодший (торги на проведення поєдинку Кличко–Повєткін за 23 мільйони доларів виграла команда росіянина, й тепер бій планується влаштувати в останній декаді вересня в Москві). Ще один поєдинок Володимир хоче провести наприкінці року.
також у паперовій версії читайте:
  • НІМЕЦЬКИЙ ФІНАЛ
  • ШАХТАР — ЧЕМПІОН! МЕТАЛІСТ — ДРУГИЙ?

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».