Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2013 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
НОВИЙ АЛЬБОМ «ГАЙДАМАКІВ»
У новій роботі «Годі спати!» з’явилося більше рокової важкості у звучанні, а соціальна, навіть бунтарська складова, стала її характерною рисою, повідомляє i-pro.kiev.ua. «Гайдамаки» записували альбом у Варшаві на «Медіа студіо» у відомого польського продюсера Пьотра «Дзікі» Ханцевича, з яким гурт уже співпрацював 2009 року.

Також до співпраці над альбомом долучилися іспанці Che Sudaka, відомі британські рейвери Apollo 440, польський реггі-виконавець Каміл Беднарек, колишній вокаліст No Smoking Orchestra Еміра Кустуріци Dr Nelle Karajlic, українка Каша Сальцова, майстер горлового співу із Сибіру тувинець Альберт Кувезін, канадський скрипаль-віртуоз Василь Попадюк та інші артисти.
Презентація нового альбому відбудеться 13 квітня в київському «Кристал-холлі».

ПРЕЗЕНТУВАЛИ «МАДЕМУАЗЕЛЬ ЖИВАГО»
У столичному кінотеатрі «Україна» відбулася презентація музичного проекту «Мадемуазель Живаго», авторами якого є співачка Лара Фабіан, композитор і продюсер Ігор Крутой та режисер Алан Бадоєв, повідомляє gazeta.ua.
За словами Бадоєва, це — найдорожчий музичний фільм за всю історію СНД. Він складається з дев’яти музичних новел, у кожній з яких Лара Фабіан з’являється у новій іпостасі. Це одна душа, яка проживає різні життя. Разом із тим усі композиції альбому зливаються в одну сюжетну лінію. Лара співає з екрана англійською, французькою, італійською та іспанською мовами.
Після показу «Мадемуазель Живаго» продемонстрували фільм про те, як проходили зйомки. А відбувалися вони у Києві, Львові, маєтку Качанівки ще 2010 року. На проект витратили 30 км кіноплівки і пошили 30 костюмів для Лари Фабіан.
також у паперовій версії читайте:
  • ВИСТАВКА ДО 100-РІЧЧЯ «ЧОРНОГО КВАДРАТА»
  • КИЯНАМ ПОКАЖУТЬ КАРТИНИ РЄПІНА
  • ФОТОКОНКУРС «ТАТУСІ Й ДІТИ»
  • ПЕРШИЙ ФЕСТИВАЛЬ АКТУАЛЬНОГО УКРАЇНСЬКОГО ТЕАТРУ
  • УКРАЇНЦІ — ПРИЗЕРИ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ ФАНТАСТІВ
  • «НІЧОГО НЕ ВИРІШЕНО»
  • КНИГА, ЩО НЕ МОЖЕ ЧЕКАТИ
  • THE PRODIGY ДАДУТЬ КОНЦЕРТ У КИЄВІ
  • АКУНІН ПИШЕ «ІСТОРІЮ РОСІЙСЬКОЇ ДЕРЖАВИ»
  • ПОРТРЕТ ДЖИМІ ХЕНДРІКСА З МЕДІАТОРІВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».