Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ВИЩИЙ СПЕЦСУД РОЗПОЧАВ РОЗГЛЯД КАСАЦІЇ
Вищий спеціалізований суд з розгляду цивільних та кримінальних справ учора розпочав розгляд касації на вирок екс-прем’єр-міністру Юлії Тимошенко в «газовій» справі.
На відміну від попередніх разів, у представників держобвинувачення не було клопотань про перенесення розгляду касаційної скарги, хоча до суду надійшла чергова заява Ю. Тимошенко, в якій вона просила розглянути касацію за її відсутності.

На початку судового засідання присутні в залі народні депутати від опозиції розгорнули та намагалися прикріпити на стінку репродукцію картини епохи Ренесансу, на якій зображено, як із судді живцем здирають шкіру за ухвалення неправосудного рішення. Головуючий в судовому процесі суддя Станіслав Міщенко попросив депутатів згорнути картину, наголосивши, що в залі засідання не повинно бути будь-яких інших атрибутів, крім тих, які передбачені законом. Після того, як суддя попередив, що в разі порушення порядку в залі він змушений буде видаляти винних, депутати підкорилися вимозі головуючого.
Після цього за згодою сторін — учасниць процесу, до матеріалів справи було долучено витяг із висновків судово-медичної експертизи, яка проводилася стосовно Ю. Тимошенко, а також висновки експерта (які саме і якого експерта суддя не уточнив).
На момент підписання цього номера газети до друку розгляд касаційної скарги не було завершено.
також у паперовій версії читайте:
  • ТИМОШЕНКО І ЛУЦЕНКА НЕ ЗАРЕЄСТРУЮТЬ
  • ВІЗОВИЙ СКАНДАЛ
  • ХТО ДОЛАЄ 5%-й БАР’ЄР?
  • НАБУВ ЧИННОСТІ ЗАКОН ПРО АДВОКАТУРУ ТА АДВОКАТСЬКУ ДІЯЛЬНІСТЬ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».