Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
НАЛИВАЙЧЕНКО ПОРИВАЄ З «НУ»
Екс-голова СБУ Валентин Наливайченко склав із себе повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» та зупинив своє членство у ній. Про це йдеться у заяві В. Наливайченка, переданій агентству УНІАН його прес-службою.

«Я складаю з себе повноваження голови політичної ради партії «Наша Україна» та зупиняю своє членство у партії. Дію так, тому що рішення про участь «Нашої України» у виборах у форматі об'єднаної опозиції фатально затягується»,— йдеться у заяві.
За словами В. Наливайченка, самостійна участь партії чи утворення нею сепаратних альянсів на виборах суперечать його політичній позиції, яку він відстоював від першого дня перебування у лавах «Нашої України». «Такий підхід іде у розріз із процесом об'єднання опозиції, зраджує багатолітні надії українців, послаблює демократичний рух та неминуче призведе до поразки на виборах», — наголосив він.
В. Наливайченко заявив про продовження своєї активної роботи у команді єдиної опозиції.
«Переконаний, що лише об'єднання всіх українських сил зможе подолати режим корупціонерів та українофобів і принести якісні зміни у життя людей. Треба об'єднати не лише опозиційні партії, а й усіх українців для здобуття народних прав і свобод. Для цього Комітет опору диктатурі має перерости в об'єднаний загальнонаціональний демократичний рух та стати в авангарді боротьби за нову справедливу Україну. Для втілення такої ідеї я докладу максимум зусиль», — наголошується в заяві В. Наливайченка.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • ЄВРОПАРЛАМЕНТ ЗАКЛИКАВ УКРАЇНУ НЕГАЙНО ЗВІЛЬНИТИ ЗАСУДЖЕНИХ ЗА ПОЛІТИЧНИМИ МОТИВАМИ (РЕЗОЛЮЦІЯ)
  • «МІЖНАРОДНА АМНІСТІЯ» — ПРО УКРАЇНУ
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».