Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ОСВІТА
НАВЧАЛЬНИЙ РІК ЧЕРЕЗ ЄВРО-2012 ЗАВЕРШИТЬСЯ РАНІШЕ
Міністерство освіти і науки, молоді та спорту оприлюднило інформацію щодо закінчення 2011/2012 навчального року, державної підсумкової атестації й зовнішнього незалежного оцінювання через проведення в Україні футбольного чемпіонату.

Як повідомили у прес-службі відомства, заняття для 1–8-х і 10-х класів завершаться 25 травня. Для 11-х класів — 3 травня, після чого 4–11 травня у них пройде державна підсумкова атестація, зокрема з української мови (обов'язково), математики чи історії, або профільного предмета, а також із предмета, який обере учень.
12–13 травня випускникам 11-х класів вручатимуть документи про освіту. МОН також затвердило графік проведення зовнішнього незалежного тестування. Згідно з цим графіком, 15 травня відбудеться тестування з хімії, 17 травня — з російської мови, 19 травня — з географії, 21–22 травня — з математики, 24 травня — із всесвітньої історії, 26 травня — з іноземних мов (англійська, іспанська, німецька, французька), 28–29 травня — з української мови та літератури, 31 травня — 1 червня — з історії України, 5 червня — з фізики, 7 червня — з біології.
Державна підсумкова атестація учнів 4-х класів з української мови та читання (мови навчання) і математики пройде 11–18 травня. Для 9-х класів навчальні заняття завершаться 14 травня, а 15–30 травня відбудеться державна підсумкова атестація. Учні проходитимуть атестацію з п'яти предметів: української мови, математики, біології, географії, іноземної мови або іншого гуманітарного предмета за вибором навчального закладу.

Інформаційний центр «Україна-2012»
також у паперовій версії читайте:
  • ЧОГО ХОЧУТЬ СТУДЕНТИ — КАР'ЄРИ ЧИ ЗАРОБІТКІВ?
  • ПРОТИСТОЯННЯ АБО КОМПРОМІС
  • ЗАПИТУВАЛИ— ВІДПОВІДАЄМО
  • ЩО ПОДАРУВАТИ ПІДЛІТКОВІ?
  • РУМУНІЯ: ПОЧАТКОВЕ НАВЧАННЯ ТРИВАТИМЕ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».