Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
НАЙКРАЩІ ФЕСТИВАЛІ РОКУ
В Україні завершив роботу проект «Рейтинг фестивалів TOP-Fest-2011», започаткований інтернет-порталом «This is Ukraine — путівник по Україні» з метою розвитку українського фестивального руху, популяризації подієвого туризму в Україні та відзначення найкращих у цій галузі, повідомляє tourismnews.com.ua.

Голосування тривало два місяці. З понад 400 фестивалів в усіх регіонах України інтернет-спільнота обрала найкращі у шести номінаціях: гастрономічний — «Закарпатське божоле», етнічний — «Трипільське коло: Повітря», історичний — «Стародавній Меджибіж», мистецький — «Республіка», музичний — «Соседний мир» і тематичний — «Сакура фест».

НАЙБІЛЬША КОЛЯДА
Вижницьку різдвяну коляду (місто Вижниця Чернівецької області) зареєстровано в Книзі рекордів України як наймасовішу районну коляду — «Найбільшу коляду в найменшому місті», повідомляє Укрінформ.
У масовому заході брали участь учні загальноосвітніх закладів міста, народні фольклорно-аматорські колективи району та делегація з міста Бровари Київської області. 615 осіб виконали спільну колядку «Нова радість стала». Найменшому колядникові було п'ять років, а найстаршому — вісімдесят.
також у паперовій версії читайте:
  • СТОЛИЦЯ
  • ФАКТ
  • РЕКОРДИ
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • ДИВА
  • ЦІКАВА ПЛАНЕТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».