Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2012 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); БУДЬТЕ ЗДОРОВІ!
ДЕТОКСИКАЦІЯ МОЖЕ ЗАШКОДИТИ
Частина жінок проводить ці маніпуляції, а, простіше кажучи, очищення організму, звертаючись іноді до сумнівних рецептів, констатують спеціалісти. Різні курси детоксикації обіцяють позбавити від втоми, головного болю, здуття живота, болю у спині, висипань на шкірі за рахунок очищення крові й органів від токсинів, пише The Daily Mail.

Провідний експерт Девід Бендер із університетського коледжу Лондона спеціально озвучив попередження для любителів детоксикації. За його словами, ці очищення та інші заходи не допомагають. Більше того, це може бути небезпечно. Наприклад, у серпні минулого року в Канаді одна жінка померла після глиняного детокс-обгортання в SPA-центрі. Як засвідчило розслідування, загибла померла від інсульту та асфіксії.
За словами Девіда Бендера, найпоширеніша помилка в тому, що токсини накопичуються в тілі й їх треба позбутися. Насправді тіло само добре виводить токсини.
Організація Sense About Science вирішила перевірити 15 детокс-продуктів, засоби для волосся, котрі нібито позбавляють від токсинів. Жодна компанія-виробник не змогла довести, що засіб має аналогічний ефект, як і дати чітке визначення детоксикації. Проте це не заважає детокс-продуктам нарощувати обсяги продажу.
Згідно зі статистикою, подібні товари поступаються лише препаратам від застуди і грипу. При цьому результатом детоксикації може стати неперетравлення, зниження концентрації цукру в крові, що дає на початковому етапі відчуття легкості.
Експерти попереджають: деякі засоби для детоксикації містять речовини, що подразнюють шлунок. Вони можуть непередбачувано вступати в реакцію з компонентами ліків. Зокрема, знижувати ефективність контрацептивів.
також у паперовій версії читайте:
  • У НАС ПОШИРЮЄТЬСЯ ДИВНИЙ ГРИБОК
  • ПРИЛАД ДЛЯ ДІАГНОСТИКИ РАКУ
  • ГРУДНЕ ГОДУВАННЯ ДОПОМАГАЄ СХУДНУТИ
  • РОЗПЛАТА ЗА САМОЛІКУВАННЯ
  • ЦИБУЛЯ ОЧИЩАЄ І ОМОЛОДЖУЄ МОЗОК
  • ЧАЙ — ОКРЕМО, МОЛОКО — ОКРЕМО
  • ПРОТИ ОБЛИСІННЯ — ЗАСІБ ДЛЯ ВІЙ
  • ЯК ПРОДОВЖИТИ ЖИТТЯ ПРИ ДІАБЕТІ
  • ЯКЩО ШОКОЛАД, ТО ГАРЯЧИЙ
  • КУБА ДОПОМОЖЕ УКРАЇНІ СТВОРИТИ СУЧАСНИЙ МЕДИКО-БІОЛОГІЧНИЙ ЦЕНТР

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».