Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
ОСВІДЧИВСЯ ДІВЧИНІ ПІД ЧАС СТРИБКА З ПАРАШУТОМ
Хлопець запропонував дівчині руку та серце під час стрибка з парашутом на висоті понад чотири тисячі метрів, повідомляє gazeta.ua. Для цього 32-річний Даніель зробив спеціальні рукавички, на яких написав: «Виходь за мене заміж». Ці рукавички він показав своїй 30-літній дівчині Ніколі у літаку перед стрибком із парашутом.

Коли вона спустилася на землю, Даніель уже був там. Нікола побачила великий банер зі словами «Виходь за мене заміж» і свого хлопця, котрий стояв на коліні й тримав обручку.
«Я була на сьомому небі від щастя. Я дуже боюся висоти, але намагалася не нервувати в літаку. Коли спустилася на землю і побачила банер, то не розуміла: мої ноги не йдуть від того, що стрибнула з такої висоти, чи від несподіваної пропозиції»,— розповіла дівчина.
Вони познайомилися 12 років тому, коли Нікола була нянею племінників Даніеля. Він запросив її на побачення, і відтоді вони зустрічалися.
«Я, звичайно, хотіла вийти заміж, але не здогадувалася, що пропозиція буде саме такою. Спочатку подумала, що Даніель хоче віддати мені свої рукавички, а потім прочитала напис на них. Тільки-но хотіла щось сказати, мене підняв парашут»,— говорить дівчина.
Даніель згадує свою затію як велику авантюру. Він каже, що йому допомагали друзі, котрі тримали внизу банер і обручку.
«Я хотів, щоб пропозиція була ідеальною, тому що вона на це заслуговує»,— наголосив Даніель.

ДОНЕЧЧАНКА СТВОРЮЄ СКУЛЬПТУРИ З ТУАЛЕТНОГО ПАПЕРУ
Учителька образотворчого мистецтва Світлана Чурсіна двадцять років викладає в школі мистецтв історію костюмів, повідомляє 5.ua. Вона довго шукала техніку, щоб доступно показати дітям стилі різних століть. Якось у журналі побачила сукню із серветок і розробила власну техніку створення скульптур — із туалетного паперу. Зараз у її колекції, що презентує вбрання різних епох, понад 20 експонатів.
Вбрання у стилі рококо та готики зацікавило учнів школи мистецтв. Проте оволодіти цією технікою наважуються не всі. Кажуть, копітка робота. На створення однієї фігури потрібно від двох тижнів до півроку.
На одну скульптуру Світлана витрачає більш ніж 30 метрів паперу. Різнокольорові рулони не використовує, бо, на її думку, втрачаються деталі образу. Нині майстриня працює над створенням скульптур наречених, експериментує з білим туалетним папером.
Наступну колекцію Світлана Чурсіна присвятить співакам. Готова вже перша скульптура — це Алла Пугачова, імена решти зірок вона тримає в секреті.
також у паперовій версії читайте:
  • РЕКОРДИ
  • ФАКТ
  • ДИВА
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».