Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); ART-МОЗАЇКА
ЛЕГЕНДАРНА РОК-ГРУПА «ВВ» ВІДЗНАЧАЄ ЮВІЛЕЙ
Один із найколоритніших українських гуртів «Воплі Відоплясова» святкує 25-річчя. У зв'язку з ювілеєм 20 листопада у київському Палаці спорту відбудеться грандіозний гала-концерт під промовистою назвою «25 років на орбіті».
У програмі концерту прозвучать найпопулярніші пісні гурту різних років. «Воплі Відоплясова» виступлять у супроводі Заслуженого академічного ансамблю пісні і танцю Збройних Сил України. З цим колективом рок-група репетирує цікаві та нетрадиційні музичні номери.

Проте концерт не обмежиться виступом ювілярів. На сцені Палацу спорту будуть й інші зірки шоу-бізнесу: група «Ляпис Трубецкой», Ноггано, Олег Гаркуша, «Бумбокс», Gorchitza.
У концерті також візьмуть участь відомий художник і драматург Лесь Подерв'янський і легендарна німецька панк-виконавиця Ніна Хаген.
«Воплі Відоплясова» готують багато сюрпризів для шанувальників і обіцяють презентацію нового компакт-диска формату DVD із записом фільму-концерту «В. В. на сцені фестивалю РОК СІЧ».

МОНТСЕРРАТ КАБАЛЬЄ НА СЦЕНІ ПАЛАЦУ «УКРАЇНА»
Легендарна оперна співачка Монтсеррат Кабальє виступила в столичному Палаці «Україна». Великий концерт знаменитої виконавиці відбувся за участю академічного симфонічного оркестру України, яким керував відомий іспанський диригент Хосе Колладо, повідомляє ukranews.com.
Напередодні на прес-конференції в готелі Premier Palace співачка розповіла про свої творчі плани, і, зокрема, спростувала чутки про завершення кар'єри після того, як їй виповниться 80. Вона також розповіла про бажання зробити запис із британським співаком Елтоном Джоном.
Нагадаємо, зараз співачці 78 років, більшу частину свого життя вона провела в гастролях, уже до середини 80-х років минулого століття оперна діва об'їздила з концертами весь світ. Вільний час, якого залишається зовсім мало, вона воліє приділяти родині.
Кабальє, котра приїхала в Україну всьоме, зібрала повний зал Палацу «Україна». Співачка показала володіння унікальним голосом, що дає їй можливість виконувати найскладніші партії з класичних опер. Попри те, що виходити на сцену Кабальє допомагали, вона не могла всидіти на місці й під час виконання однієї з композицій танцювала, сидячи... на стільці. Глядачі були у захваті.
Спеціальними гостями концерту були українські оперні зірки. Кілька композицій Кабальє виконала разом із відомим співаком Володимиром Гришком, а завершив концерт виступ української співачки-сопрано Світлани Катернози.
також у паперовій версії читайте:
  • ІСТОРІЇ КОХАННЯ ПІД МУЗИКУ... RADIOHEAD
  • У НІЖИНІ ВІДКРИЛИ ПАМ'ЯТНИК МАРКУ БЕРНЕСУ
  • ОБРАЛИ НАЙКРАЩОГО ДВІЙНИКА ТАРАСА ШЕВЧЕНКА
  • ЛОНДОНСЬКА ГАЛЕРЕЯ ЕКСПОНУЄ ТВОРИ УКРАЇНСЬКОЇ ХУДОЖНИЦІ
  • ВИЗНАЧЕНО НОВОГО ВЕДУЧОГО ЦЕРЕМОНІЇ «ОСКАР»
  • КЛІП ДЛЯ МІКИ НЬЮТОН
  • ДНІ БУДДИСТСЬКОЇ КУЛЬТУРИ В КИЄВІ
  • РОБЕРТ ДЕ НІРО ЗІГРАЄ «АФЕРИСТА СТОЛІТТЯ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».