Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
СЕРФІНГ УВІЙДЕ ДО ШКІЛЬНОЇ ПРОГРАМИ
На Гаваях серфінг унесуть до шкільної програми, повідомляє lenta.ru. Як оголосив губернатор штату Нейл Еберкромбі, учні державних шкіл зможуть вибирати вивчення серфінгу на уроках спорту, починаючи з весни 2012 року.
«Коли ви думаєте про Гаваї, ви думаєте про серфінг»,— пояснив губернатор рішення внести цей вид спорту до шкільної програми. Гаваї — батьківщина серфінгу, нагадав Еберкромбі, «цей вид спорту глибоко вкорінений у нашій культурі й способі життя».

Нині у державних школах у штаті Гаваї учні на уроках спорту на вибір можуть займатися американським футболом, волейболом, баскетболом і плаванням. Ще 19 видів спорту представлено у державних школах штату факультативно.
Рішення про внесення серфінгу до шкільної програми ухвалили ще 2004 року, проте через проблеми з фінансуванням, а також сумніви щодо безпечності цього виду спорту для учнів викладання нової спортивної дисципліни відклали на кілька років.
Додамо, що у квітні цього року уряд Вірменії ухвалив рішення ввести до обов'язкової шкільної програми викладання шахів.

НА СТОРІЧЧЯ БАБУСІ ПОДАРУВАЛИ ЧОЛОВІЧИЙ СТРИПТИЗ
Англійська пенсіонерка Клер Ормістон відзначила столітній ювілей у компанії своїх родичів, товаришів по центру для людей похилого віку та стриптизера на прізвисько Скорпіон, повідомляє lenta.ru. Cвяткування відбулося в будинку для пенсіонерів у Бірмінгемі.
Рідні ювілярки розповіли, що стриптизера запросили за власною ініціативою іменинниці. За словами доньки Ормістон, улітку, за кілька місяців до святкування, вона поцікавилася у матері, що б вона хотіла одержати на день народження.
«Вона сказала, що бажає отримати ділянку на Місяці. Оскільки влаштувати це було неможливо, я попросила її обрати щось інше. Тоді вона відповіла, що хоче стриптизера»,— розповідає Маргарит, донька Ормістон.
Численні родичі Клер наголосили, що були надзвичайно здивовані бажанням пенсіонерки.
«Я ледь зі стільця не впала»,— зізналася її дочка.
Одначе заперечувати проти прохання Ормістон ніхто не став. У результаті все було зроблено так, як вона просила. Скорпіон виконав для 100-річної жінки еротичний танець, і вона сказала, що залишилася задоволеною.
«Мені сподобалося. Він, безумовно, змусив мене усміхнутися»,— зауважила Ормістон.
Як зізнався Скорпіон (справжнє ім'я — Джон Грін), він уперше в своїй 16-річній кар'єрі виконав таке незвичайне замовлення. При цьому висловив упевненість, що ювілярка задоволена його танцем.
Нагадаємо, що торік у американському місті Маямі мешканка будинку для людей похилого віку Доллі Гріфін відзначила своє сторіччя вечіркою в гавайському стилі.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • РЕКОРДИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».