Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
SONY ХОЧЕ ЕКРАНІЗУВАТИ БІОГРАФІЮ СТІВА ДЖОБСА
Кіностудія Sony завершила переговори щодо придбання прав на екранізацію біографії засновника корпорації Apple Стіва Джобса, який помер 5 жовтня після тривалої хвороби у віці 56 років, повідомляє РІА «Новости». Вона готова заплатити за права на проект близько мільйона доларів.
Раніше Sony випустила стрічки «Соціальна мережа» Девіда Фінчера, що заснована на біографії творця Facebook Марка Цукерберга, і «Людина, котра змінила все», в якій Бред Пітт грає бейсбольного менеджера Біллі Біна.

Біографічний 500-сторінковий том «Стів Джобс» написав колишній редактор журналу Time Волтер Айзексон, книга стала хітом продажу ще до виходу з друку. В день, коли помер засновник Apple, вона посіла на сайті Amazon.com друге місце за кількістю попередніх замовлень. Після смерті Джобса публікацію книги відклали до листопада.
Біографія Айзексона — нині найдостовірніше джерело, що розповідає про життя Джобса. До книги увійшло 40 інтерв'ю зі Стівом і понад сотня з його друзями, членами сім'ї, колегами і конкурентами. Волтер, на рахунку якого є біографії Альберта Ейнштейна і Бенджаміна Франкліна, єдина людина, котрій потайний за своєю натурою Джобс офіційно довірив описати своє життя.

РОСІЙСЬКИЙ БАЛ У КИЄВІ
29 жовтня у Національній опері України відбудеться Перший благодійний Пушкінський бал у Києві, організатором якого є компанія «Віденський бал. Москва», що проводить з 2003 року щорічні бали в Москві. Разом із Києвом цього року дебютувала 14 жовтня ще одна світова столиця — Рим. 24 листопада відбудеться «Гала-вечір російського бізнесу у Відні», а 16 грудня — Перший російський бал у Марбельє (Іспанія). Організатори сподіваються, що Київ посяде гідне місце серед цих чудових міст — законодавців моди і стилю в сучасній бальній культурі.
Сучасні бали мають свою нову естетику — це спілкування і ділові контакти. Учасники балу — відомі політики і бізнесмени, дипломати, діячі культури, зірки спорту і шоу-бізнесу, представники провідних засобів масової інформації. Організатори залучають знаменитих гостей не лише з Росії, а й з-за кордону, представників аристократичних родин.
Бал — це не просто вечір танців. Вони ідеально чергуватимуться з гала-концертом.
У церемонії відкриття Першого благодійного Пушкінського балу в Києві візьмуть участь 48 пар дебютантів: половину складуть пари з Росії, половину — з України. Танцювальну програму за участю симфонічного і джазового оркестрів вестиме президент Російського танцювального союзу Станіслав Попов.
У гала-концерті виступатимуть: прем'єр-соліст балету Большого театру Микола Цискаридзе, солістка Большого театру Марія Аллаш, зірки світової опери — тенор Дмитро Корчак і сопрано Ганна Аглатова.
Пушкінський бал у Києві відбуватиметься за всіма класичними канонами з обов'язковим дотриманням дрес-коду: для жінок — вечірня сукня до підлоги, а чоловіки можуть вибирати між фраком, смокінгом і парадною військовою формою. Зібрані кошти скерують до одного з українських дитячих фондів.
також у паперовій версії читайте:
  • ПРО ЕМІ ВАЙНХАУС НАПИШЕ БАТЬКО
  • АМЕРИКАНСЬКИЙ ТЕЛЕКАНАЛ ЗНІМЕ ФІЛЬМ ПРО LADY GAGA
  • «СІМПСОНІВ» ПРОДОВЖЕНО ЩЕ НА ДВА СЕЗОНИ
  • ДЖОННІ ДЕПП ЗАПИСАВ САУНДТРЕК ДО ФІЛЬМУ
  • ESQUIRE НАЗВАВ НАЙБАЖАНІШИХ ЖІНОК ПЛАНЕТИ
  • ОЧОЛИВ СПИСОК НАЙКРАЩИХ ПІСЕНЬ
  • ТЕЛЕСЕРІАЛ ВІД БРАТІВ КОЕНІВ
  • ЗНАЙШЛИ ЛИХОДІЯ ДЛЯ БОНДА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».