Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ЯКИМ БУДЕ ВИРОК?
У Печерському районному суді міста Києва тривають засідання у справі екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко. Наразі відбуваються дебати. У залі суду присутні народні депутати, духовенство, представники дипломатичного корпусу.

Сторона обвинувачення просить для Юлії Тимошенко покарання у вигляді позбавлення волі терміном на сім років. Про це заявила представник Генпрокуратури Лілія Фролова під час судових дебатів.
Вона додала, що обвинувачення просить задовольнити цивільний позов НАК «Нафтогаз України» в обсязі 1,516 млрд грн, а також залишити незмінним запобіжний захід щодо Ю. Тимошенко у вигляді утримання під вартою до набрання чинності обвинувальним вироком.
* * *
Колишній міністр внутрішніх справ України Юрій Луценко вважає, що позбавлення екс-прем'єр-міністра Юлії Тимошенко волі призведе до міжнародної ізоляції України та встановлення в державі тоталітаризму.
Як передає УНІАН, про це журналістів повідомив один із адвокатів Ю. Луценка.
«Позиція Генеральної прокуратури щодо покарання Ю. Тимошенко продиктована з Адміністрації Президента на виконання вказівки В. Януковича. Ця подія — остаточне зривання маски. Тож і в українців, і в закордонних оглядачів зникають останні ілюзії про характер української влади, яка, попри закон і совість, відверто перетворилася на авторитарний режим В. Януковича»,— заявив екс-міністр внутрішніх справ.
За словами його адвоката, Ю. Луценко переконаний, що рішення стосовно Ю. Тимошенко не минеться В. Януковичу і виконавцям його волі.
«Проте, на жаль, ця розправа над лідером опозиції принесе серйозну шкоду Україні аж до міжнародної ізоляції та безконтрольного скочування у прірву тоталітаризму»,— процитував слова Ю. Луценка його захисник.



[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • РІВЕНЬ КОРУПЦІЇ — ІНДИКАТОР ДОВІРИ ДО ВЛАДИ
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».