Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ВР УХВАЛИЛА ЗА ОСНОВУ ПРОГРАМУ СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО РОЗВИТКУ УКРАЇНИ НА 2012 РІК
Як повідомляє Укрінформ, за це рішення проголосував 271 народний депутат.
Проект Програми представив у четвер перший віце-прем'єр-міністр Андрій Клюєв.

«Проект Державної програми соціально-економічного розвитку України на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013–2014 роки розробляли на основі двох документів. Стратегічною базою була передвиборча програма Президента Віктора Януковича «Україна для людей» та Програма економічного розвитку на 2010–2014 роки «Заможне суспільство. Заможна економіка. Заможна держава»,— наголосив А. Клюєв.
Він також зазначив, що документ є інструментом реалізації економічної та соціальної політики держави, спрямованої на забезпечення збалансованого розвитку економіки й задоволення соціальних потреб суспільства.
Проект Держпрограми економічного і соціального розвитку запроваджує новий механізм державного регулювання економіки, який полягає у широкому та всебічному використанні програмно-планового підходу, додав А. Клюєв.
За його словами, параметри розвитку України на 2012 рік характеризують запроваджені соціально-економічні показники, представлені у програмі в галузевому й територіальному розрізах і побудовані на даних підприємств, організацій та установ щодо їхніх економічних програм і проектів.
Як повідомляло агентство, реалізація Державної програми соціально-економічного розвитку України на 2012 рік та основні напрями розвитку на 2013–2014 роки дасть змогу забезпечити не менш як 6,5% зростання ВВП.
Приріст промислового виробництва, запланований у програмі, становить 8,3%, у тому числі продукції металургії, хімічної та легкої промисловості близько 5-6%; обробка деревини та целюлозно-паперового виробництва — 17; машинобудування — 20%. Темпи зростання валової продукції сільського господарства за всіма категоріями господарств закладено на рівні 5,1%, виробництво харчової промисловості — 7%. Обсяг будівельно-монтажних робіт разом із житловим будівництвом збільшиться на 6%, роздрібний товарообіг зростатиме на 15%. При цьому індекс споживчих цін перебуватиме в межах 77,9 відсотка.
Передбачається збільшення обсягу транспортних послуг. Перевезення вантажів зросте на 8,8%, пасажирів — на 4,6, послуги зв'язку зростуть на 7,5 відсотка.
Для забезпечення таких темпів зростання планується збільшення виробництва електроенергії, вугілля, видобутку природного газу та нафти. Їхній приріст становитиме від 1,5 до 4,3%, повідомив А. Клюєв.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • «ЗИМОВИЙ» ЧАС СКАСОВАНО
  • РОМАНА ЛАНДИКА ЕКСТРАДОВАНО В УКРАЇНУ...
  • ... А ЗВАРИЧА ЗАСУДЖЕНО
  • У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».