Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СПОРТ
МІНУС ЧОТИРИ З ПРЕМ'ЄР-ЛІГИ
Визначилися всі учасники 1/8 фіналу Кубка України з футболу. За підсумками поєдинків 1/16 фіналу, представники Прем'єр-ліги втратили чотири клуби — з розіграшу національного Кубка вибули київська «Оболонь», «Олександрія», сімферопольська «Таврія» та маріупольський «Іллічівець». Хоч іншим фаворитам теж довелося докласти зусиль для перемоги. До останніх хвилин тримали своїх уболівальників у напруженні футболісти київського «Динамо» у матчі з «Кременем».

А починалося все нібито непогано. Два швидкі голи Рибалки та Аді натякали, що проблем цього вечора команда Сьоміна не матиме. Вочевидь, так подумали і гравці. У стартовому складі вийшов лише один номінальний захисник — Юссуф, інші десять футболістів звикли грати у півзахисті чи нападі, тому атакувальні навички у них краще розвинуті. Проте це не може бути виправданням для зневажливого ставлення до суперників.
«Кремінь» отямився в середині першого тайму і почав відповідати атакою на атаку. Інколи господарі виглядали навіть краще від іменитого суперника.
У перерві Сьомін, напевно, мав серйозну розмову з гравцями. Динамівці відразу кинулися на ворота суперників і довели рахунок до розгромного вже у першій атаці. Дуду відзначився дебютним голом, але, якщо відверто, враження не справив, як і інший новачок, Ескобар, котрий згодом вийшов на заміну.
Обидва вони, як і Аді, в обороні відпрацьовувати не поспішали, а за традицією, такі легіонери у Києві не затримуються. «Кремінь» пішов уперед, втрачати було вже нічого. Згодом після помилки Юссуфа, котрий не зміг вибити м'яч подалі після прострілу, Сумцов красивим ударом скоротив розрив у рахунку.
За кілька хвилин Климов міг забивати зі штрафного — урятував Коваль. Після цього Гармаш на межі фолу зупинив прорив суперника до воріт і був близький до другої жовтої картки. Кияни почали тримати м'яч. Не те, щоб у них це бездоганно виходило, але темп гри впав, ініціатива повернулася до столичного клубу.
Коли здавалося, що гра так і закінчиться 1:3, Корреа видав «цирковий» номер, вивівши суперпасом на ворота Коваля Вовченка. Юний півзахисник «Кременя» технічно прокинув м'яч повз Максима. Останні хвилини, як зазначалося, були нервовими, але, здається, «Кремінь» сам не повірив, що суперника можна дотиснути або в команди забракло сил.

Результати матчів 1/16 фіналу:
«Титан» (Армянськ) — «Дніпро» (Дніпропетровськ) — 0:1
Гол: Матеус (70-та хвилина);
«Шахтар» (Свердловськ) — «Шахтар» (Донецьк) — 0:2
Голи: Алан Патрік (31), Марсело Морено (42);
«Полтава» — «Карпати» (Львів) — 0:1
Гол: Борха Гомез (73);
«Кремінь» (Кременчук) — «Динамо» (Київ) — 2:3
Голи: Віталій Сумцов (60), Микита Вовченко (88) — Сергій Рибалка (14), Аді (16), Дуду (47);
«Берегвідейк» (Берегове) — «Металіст» (Харків) — 0:3
Голи: Джонатан Крістальдо (42), Сергій Ткачов (44), Євген Будник (75);
«Миколаїв» — «Ворскла» (Полтава) — 0:2
Голи: Артем Громов (40), Дмитро Осипенко (56);
«Словхліб» (Слов'янськ) — «Зоря» (Луганськ) — 0:2
Голи: Джаба Ліпартія (17), Максим Білий (48);
«Буковина» (Чернівці) — «Оболонь» (Київ) — 2:1
Голи: Сергій Басов (23), Олександр Семенюк (52) — Сергій Барилко (65);
«Сталь» (Дніпродзержинськ) — «Севастополь» — 2:1
Голи: Сейхан Алієв (23), Григорій Гаранян (44) — Євген Чепурненко (14);
«Енергетик» (Бурштин) — «Чорноморець» (Одеса) — 0:1
Гол: Пабло Фонтанелло (32);
«Арсенал» (Біла Церква) — «Кривбас» (Кривий Ріг) — 2:3 — у додатковий час
Голи: Вадим Славов (11), Дмитро Леонов (73) — Ринар Валєєв (45), Младен Бартулович (83), Валерій Федорчук (120);
«Арсенал» (Київ) — «Олександрія» — 5:0
Голи: Олександр Максимов (44, 52), Володимир Гоменюк (66), Саулюс Міколюнас (86), Максим Шацьких (90+3);
«Суми» — «Зірка» (Кіровоград) — 1:1, у серії пенальті — 3:2
Голи: Ігор Мельник (83) — Дмитро Гололобов (55);
«Металург» (Донецьк) — «Таврія» (Сімферополь) — 2:0
Голи: Соарес (14), Маріо Сержіо (39);
«Волинь» (Луцьк) — «Іллічівець» (Маріуполь) — 7:1
Голи: Ігор Скоба (19), Майкон (41, 67), Ян Масло (57), Рамон Лопес (64, 72), В'ячеслав Шарпар (89) — Торніке Окріашвілі (62);
«Металург» (Запоріжжя) — «Говерла— Закарпаття» (Ужгород) — 1:0
Гол: Матеуш (65).
також у паперовій версії читайте:
  • ДІАМАНТИ ДЛЯ ЧЕМПІОНКИ
  • ЛІГА ЄВРОПИ: ВСЬОГО ПОТРОХУ
  • СКРОМНІ ПЕРЕМОГИ ЛІДЕРІВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».