Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
LA FAMILIA SEXTET: УКРАЇНСЬКИЙ ТУР
У п'яти українських містах — Харкові, Сімферополі, Керчі, Севастополі та Києві — від 27 вересня до 3 жовтня відбудуться концерти американського латин-джазового ансамблю La Familia Sextet Віллі Мартінеса. Гастролі проходять за підтримки Посольства США в Україні в межах проекту American Music Series.

Ансамбль La Familia Sextet — один із найяскравіших представників латиноамериканської музики Нью-Йорка. Група, на чолі якої чудовий барабанщик і вокаліст Віллі Мартінес, поєднує у своїй творчості запальні афро-карибські ритми і вишукану гармонію нью-йоркського джазу.
La Familia Sextet виконує авторську музику учасників групи і оригінальні аранжування класики латини. Унікальне поєднання соліруючих інструментів баритон-саксофона і тромбона, а також гаряча ритм-секція змушують публіку підніматися зі своїх місць вже від першого акорду і танцювати до самого виходу на «біс». Ансамбль існує від 2004 року, на його рахунку два альбоми.
Лідер проекту композитор, аранжувальник і музикант Віллі Мартінес понад 20 років із успіхом виступає в музичних клубах Нью-Йорка. Його однаково тепло приймають як у джазових закладах, так і в клубах, де звучить кубинська сальса та африканські ритми. Мартінес називає себе послідовником таких зірок латин-джазу та сальси, як Тіто Пуенте, Монго Сантамарія, Віллі Бобо, Джеррі Гонсалес і Хілтон Руїс.

«ЕММІ» ЗНОВУ В «БОЖЕВІЛЬНИХ»
63-тя урочиста церемонія вручення «Еммі» відбулася в Лос-Анджелесі, повідомляє tsn.ua. «Божевільні» вчетверте поспіль визнано найкращим драматичним серіалом, а «Американська сімейка» вдруге перемогла в номінації «Найкращий комедійний серіал».
Найкращою актрисою в драматичному серіалі стала Джуліанна Маргуліс — виконавиця головної ролі в «Хорошій дружині». «Еммі» за найкращу чоловічу роль у драматичному серіалі отримав Кайл Чендлер, що зіграв у «Вогнях нічної п'ятниці». Нагородою також відзначено роботу сценаристів «Вогнів нічної п'ятниці». Приз за найкращу режисуру драматичного серіалу одержав Мартін Скорсезе за «Підпільну імперію».
«Американська сімейка» загалом завоювала п'ять «Еммі». Джулі Боуен і Ті Баррелл за роботу в цьому серіалі отримали «Еммі» як найкращі актриса і актор у ролях другого плану. Стрічку також удостоєно нагород за режисуру і сценарій.
Найкращою актрисою в комедійному серіалі визнано Меліссу Маккарті за «Майк і Моллі», а найкращим актором став Джим Парсонс, який зіграв у «Теорії великого вибуху».
У категорії мінісеріалів і телевізійних фільмів «Еммі» уперше в кар'єрі одержала актриса Кейт Вінслет, її визнано найкращою виконавицею головної ролі за роботу в телефільмі «Мілдред Пірс». Партнера Вінслет по телефільму — Гая Пірса — названо найкращим актором. Двох нагород у цій категорії, включаючи головну, удостоєно британський мінісеріал «Абатство Даунтон».
«Еммі» — найпрестижніша в США телевізійна премія. Її присуджує Американська телевізійна академія, за своєю значущістю вона прирівнюється до кінопремії «Оскар». Її назва походить від слова immy — так називалася катодна трубка у перших телевізійних камерах. Золота статуетка «Еммі», виконана у вигляді крилатої жінки, котра тримає символ атома, — уособлення єдності науки і мистецтва.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙСТИЛЬНІШІ ЗІРКИ ЗА ВЕРСІЄЮ PEOPLE
  • FORBES НАЗВАВ НАЙБАГАТШИХ ПЕРСОН ШОУ-БІЗНЕСУ
  • ПОТРАПИВ ДО КНИГИ РЕКОРДІВ ГІННЕССА
  • ПРОПЛИВ ДВІСТІ КІЛОМЕТРІВ ТЕМЗОЮ
  • ДЕБЮТУВАВ ЯК МОДЕЛЬЄР
  • СВІТ ЧЕКАЄ НА ПЕРЕКЛАД НОВОЇ КНИГИ МУРАКАМІ
  • СИН ДЖОНА ЛЕННОНА ВИПУСТИТЬ НОВИЙ АЛЬБОМ
  • ОЧОЛИЛА РЕЙТИНГ ГОЛОВНИХ ПІСЕНЬ ЛІТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».