Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ДАРТ ВЕЙДЕР ОЧОЛИВ ДВАДЦЯТКУ КІНОЛИХОДІЇВ
Експерти американського журналу Entertainment Weekly склали список найстрашніших лиходіїв у світовому кіно. Перше місце посів Дарт Вейдер, головний герой кіноепопеї «Зоряні війни», повідомляє NEWSru.com.ua.

Дарт Вейдер (він же Енакін Скайуокер, який перейшов на темний бік сили) випередив у рейтингу журналу таких видатних негативних героїв, як психіатр і серійний вбивця Ганнібал Лектер з «Мовчання ягнят» та гауптштурмбанфюрер СС Амон Гет зі «Списку Шиндлера».
Рейфа Файнса, який зіграв Гета, у першій двадцятці згадано двічі — удруге за роль злого чарівника Волан-де-Морта у кількох фільмах франшизи про Гаррі Поттера. Крім того, у рейтингу двічі фігурують персонажі Кевіна Спейсі.
Комп'ютер-ренегат HAL 9000, озвучений Дугласом Рейном у «Космічній одіссеї» Стенлі Кубрика, посів двадцять перше місце. Поза межами десятки опинилася й старша медсестра Мілдред Ретчед (23-тє місце) зі стрічки Мілоша Формана «Пролітаючи над гніздом зозулі», яку грала Луїза Флетчер.
Підступний лев Шрам, що прагне захопити трон короля савани, опинився на 24-й позиції. У мультфільмі «Король-Лев» Шрам розмовляв голосом Джеремі Айронса.
Персонаж Рутгера Хауера з фільму «Попутник» посів 33-тє місце, а на 40-му в списку — тигр Шерхан, озвучений Джорджем Сандерсом у мультфільмі «Книга джунглів» 1967 року за однойменним збірником оповідань Редьярда Кіплінга.
Додамо, що раніше Британське видання Empire оприлюднило подібний список. Дарт Вейдер у ньому був на другому місці. Очолив рейтинг персонаж на ім'я Тайлер Дерден із фільму «Бійцівський клуб», знятий за мотивами роману Чака Паланіка. Роль уявного героя виконав Бред Пітт.
На третьому рядку — інший кримінальний геній, Джокер із «Темного лицаря», який разом із гуртом пройдисвітів влаштовує хитромудре пограбування банку, що належить мафії. Роль позначеного шрамами лиходія грав актор Хіт Леджер.

ТОМ КРУЗ ПРОТЕСТУВАВ БОЛІД RED BULL «ФОРМУЛИ-1»
Голлівудський актор Том Круз проїхав 24 кола за кермом автомобіля команди Red Bull «Формули-1», повідомляє 24tv.com.ua. У цілому тестова сесія тривала сім годин, а інструктором актора був колишній гонщик чемпіонату світу «Формули-1» Девід Култхард.
Актора обслуговувала бригада з 12 механіків Red Bull Racing. Протягом тестової сесії Круз покращив свій перший результат на 11 секунд.
«Том вразив мене тим, наскільки швидко він адаптувався до машини. Якщо врахувати те, наскільки складно керувати автомобілем «Формули-1», то Том виконав неймовірну роботу»,— розповів наставник актора Девід Култхард.
Команда Red Bull Racing привезла болід у США в межах промотуру, який має на меті привернути увагу американців до «Формули-1».
також у паперовій версії читайте:
  • ГОЛОВНА НАГОРОДА VIDEO MUSIC AWARDS У КЕТІ ПЕРРІ
  • СТАЛА ГЕРОЇНЕЮ У «СІМПСОНАХ»
  • АЛЬБОМ ВАЙНХАУС — РЕКОРДНИЙ ЗА ПРОДАЖАМИ
  • СПОНСОРУВАТИМЕ ПОШУК ПОЗАЗЕМНИХ ЦИВІЛІЗАЦІЙ
  • ДЕННІ ДЕВІТО ОТРИМАВ ЗІРКУ НА АЛЕЇ СЛАВИ
  • ПОТРАПИЛИ ДО СПИСКУ «НЕБЛАГОНАДІЙНИХ»
  • НАЙБАГАТШІ ЗІРКОВІ ПАРИ
  • МЕМУАРИ КІТА РІЧАРДСА СТАЛИ БЕСТСЕЛЕРОМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».