Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ЗУСТРІЧ ПРЕЗИДЕНТІВ
Україна й Росія продовжать розбудову дружніх і партнерських добросусідських відносин. Таке переконання висловив Президент України Віктор Янукович під час зустрічі з Президентом Російської Федерації Дмитром Медведєвим, що відбулася у резиденції «Бочаров ручей» у Сочі. «Ми прагнули і завжди будемо прагнути до вирішення будь-яких питань. Ми приречені їх вирішувати»,— сказав Віктор Янукович.

Як повідомляє прес-служба глави держави, український Президент звернув увагу на конструктивний підхід до вирішення багатьох питань двосторонніх відносин України та Росії. Він підкреслив, що обидві держави пов'язують давні, традиційно дружні відносини і теплі взаємні почуття народів двох країн.
За словами Віктора Януковича, вагомим результатом у розвитку українсько-російських взаємин буде досягнення, за підсумками 2011 року, рівня товарообігу на 50 мільярдів доларів. «Це, в тому числі, результат тих правильних рішень, які ми з Вами приймали»,— сказав Президент України, звертаючись до російського колеги.
Глава держави особливо наголосив на актуальності питання підготовки до проведення п'ятого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії. Йдеться, за словами Віктора Януковича, про важливість наповнення її роботи реальним змістом. «Я налаштований, як завжди, шукати і знаходити рішення. Думаю, ми з Вами даремно не згаємо часу»,— висловив сподівання український Президент.
Він подякував Дмитру Медведєву за надану можливість ознайомитися з підготовкою Сочі до Зимової олімпіади-2014. «Для нас цей досвід дуже цінний»,— зазначив Президент України, нагадавши про українську ініціативу щодо проведення Зимової олімпіади-2022 у Карпатах.
Зі свого боку Президент Російської Федерації також назвав одним із важливих питань сьогоднішніх переговорів підготовку до проведення п'ятого засідання Українсько-Російської міждержавної комісії. «Ми домовилися, що засідання Українсько-Російської міждержавної комісії пройде на високому рівні і знаменуватиме нові сторінки в розвитку українсько-російської співпраці»,— сказав він.
Дмитро Медведєв у цілому позитивно оцінив розвиток двосторонніх відносин України та Росії, відзначивши, зокрема, позитивні торговельно-економічні показники. За словами Президента Росії, актуальними темами для переговорів є також газова співпраця, питання регіонального та міжнародного співробітництва, остаточне вирішення питання щодо державних кордонів. «У нас багато тем для розмови. Тому я вважаю, що вона має бути відвертою, прямою і дружньою»,— сказав Президент Російської Федерації.



[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • ОБЕРЕЖНО: ПСЕВДОЖУРНАЛІСТИ!
  • ПОГРОМИ В АНГЛІЇ
  • УКРАЇНА У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».