Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ПРО ТУРНЕ КАЙЛІ МІНОУГ ЗНЯЛИ МУЗИЧНИЙ 3D-ФІЛЬМ
Під час турне Кайлі Міноуг Les Folies на підтримку її нової платівки Aphrodite зняли повноцінний музичний фільм у форматі 3D, повідомляє lenta.ru. Режисери картини — Вільям Бейкер і Маркус Вайнер. Прем'єра 120-хвилинної стрічки відбудеться 19 червня у Великій Британії та Ірландії.

Нині Кайлі Міноуг продовжує гастролювати. Найближчими днями у 43-річної співачки заплановані концерти в її рідній Австралії, вона виступатиме в Сіднеї й Мельбурні. Наприкінці червня — на початку липня Міноуг має намір поїхати з концертами до Азії й Африки.
Альбом Aphrodite вийшов 30 червня 2010 року і став одинадцятим у дискографії Міноуг. У Австралії й Великій Британії платівка стала платиновою. У чарті альбомів танцювальної та електронної музики Billboard Aphrodite посіла друге місце.
Понад 30 пісень у виконанні Міноуг потрапили до британського хіт-параду, по всьому світі продано мільйони її дисків. Торік виконавицю за заслуги в музиці нагородили орденом Британської імперії.

ЗА РІК ДО ПУБЛІКАЦІЇ БІОГРАФІЯ СТАЛА БЕСТСЕЛЕРОМ
Офіційна біографія голови та співзасновника корпорації Apple Стіва Джобса, яку опублікують наступного року, вже стала бестселером, повідомляє lenta.ru. Зараз, завдяки численним передзамовленням, iSteve: The Book of Jobs посідає 27-ме місце в сотні найпопулярнiших книг на сайті Amazon.
Крім того, книга про творця «яблучних» гаджетів посідає перші місця у трьох різних категоріях: «Біографія та історія», «Бізнес» і «Технологія». 448-сторінковий твір з'явиться у продажу 6 березня 2012 року на сайті Amazon. Видання в твердій обкладинці коштуватиме 16,50 дол., а електронна версія для букрідера Kindle — 14,99 доларів.
Автор книги, особисто схваленої 56-літнім топ-менеджером, — Волтер Айзексон, який протягом трьох останніх років брав інтерв'ю у Джобса, членів його сім'ї, колег і конкурентів Apple.
iSteve стане четвертою біографією, написаною Айзексоном, після книг про Генрі Кіссінджера, Альберта Ейнштейна і Бенджаміна Франкліна. У ній розповідається як про професійне, так і особисте життя Джобса. Точний зміст нової праці автора не розкривається, але, з огляду на її ексклюзивність, відомо, що вона проллє світло на багато деталей з минулого засновника Apple.
Стів Джобс заснував Apple 1976-го разом із другом Стівом Возняком. У перші десятиліття свого існування компанія випускала переважно комп'ютери. Нині, крім моноблоків iMaс і ноутбуків MacBook, Apple випускає плеєри iPod, смартфони iPhone і планшети iPad. Посаду виконавчого директора компанії Стів Джобс обіймає з 1997 року.
також у паперовій версії читайте:
  • БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ НА ПОСАДУ МЕРА НЬЮ-ЙОРКА
  • ОГОЛОСИЛА ПРО ЗАВЕРШЕННЯ СОЛЬНОЇ КАР'ЄРИ
  • ЗАКІНЧИЛИСЯ ЗЙОМКИ ОСТАННЬОЇ ЧАСТИНИ «СУТІНОК»
  • ЖУРНАЛ GLAMOUR ОБРАВ «ЖІНОК РОКУ»
  • НОВА ТРИЛОГІЯ ПРО ТАРЗАНА
  • ШОУ «БІТЛЗ ЛАВ» ВІДСВЯТКУВАЛО П'ЯТУ РІЧНИЦЮ
  • ДЖЕЙМС ФРАНКО ВИПУСТИТЬ МУЗИЧНИЙ АЛЬБОМ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».