Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ТИМОШЕНКО ЗАПРОСИЛИ НА СЕСІЮ ПАРЄ
Колишній прем'єр-міністр України, лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко отримала запрошення відвідати 21–22 червня сесію Парламентської асамблеї Ради Європи, що відбуватиметься у Страсбурзі.

Про це УНІАН повідомили у прес-службі партії «Батьківщина».
Як нагадує прес-служба, 9 червня Європейський парламент ухвалив резолюцію, у якій закликав українську владу припинити політичні репресії проти Ю. Тимошенко і скасувати їй підписку про невиїзд, яка стосується поїздок усередині та за межі країни, що дозволить їй вести політичну діяльність.
«Документи, на які посилається у своїй резолюції Європарламент, ратифіковані Україною, яка є членом Ради Європи, та обов'язкові для виконання українською владою», — наголошує прес-служба.
Клопотання про поїздку до Страсбурга для участі в сесії ПАРЄ Ю. Тимошенко передала до Генеральної прокуратури 14 червня. За законодавством, ГПУ має дати відповідь протягом трьох днів.
Серед основних дебатів, запланованих на порядку денному сесії, — підтримка молодих арабських демократій; питання відповідальності за розселення біженців і людей у пошуку притулку в Європі; ситуація з правами людини в Європі, а також реформування ПАРЄ.
також у паперовій версії читайте:
  • ДІАЛОГ ГЛУХОГО З НІМИМ?..
  • ІЗ РОСІЯНАМИ КРАЩЕ ДОМОВЛЯТИСЯ...
  • УКРАЇНА У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».