Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НАЙСТИЛЬНІША ЖІНКА СВІТУ
Журнал Glamour назвав 21-річну актрису Емму Вотсон найстильнішою жінкою у світі. Популярність їй принесла роль Герміони Грейнджер у серії фільмів про Гаррі Поттера. Ема також працює в модній індустрії. Зокрема, 2009-го стала обличчям рекламної кампанії Burberry. Пізніше підписала контракт із французькою косметичною компанією Lancome, а також представила свою власну колекцію одягу.
Вотсон спромоглася потіснити з першої позиції співачку Шеріл Коул, що тримала першість у рейтингу від Glamour у 2009–2010 роках. Цього разу Коул опинилася на другому місці. Третє місце в актриси Крістен Стюарт, відомої за серією стрічок «Сутінки».

До п'ятірки найгарніше вбраних жінок також увійшли співачка Данні Міноуг (сестра Кайлі Міноуг), модель і телезірка Алекса Чанг.
Журнал також склав рейтинг знаменитостей, які вбрані найгірше. Як і рік тому, його очолила модель Кеті Прайс. Друге місце посіла Леді Гага.

У НЬЮ-ЙОРКУ ПОКАЗАЛИ ФІЛЬМ ПРО БРАТІВ КЛИЧКІВ
На нью-йоркському кінофестивалі Tribeca Film Festival відбулася світова прем'єра фільму про братів Кличків. Публіці вперше представили повну версію фільму «Кличко» про українських чемпіонів, знятого німецькими документалістами. Кінокритики назвали його однією з найцікавіших робіт на кінофорумі, повідомляє NEWSru.ua.
Брати Клички, які прилетіли до Нью-Йорка особисто презентувати стрічку, задоволені режисерською роботою Себастьяна Денхардта.
«Авторам фільму вдалося показати нашу з Володимиром історію з несподіваного боку. Вони не лише побували в місцях, де раніше жила наша родина, а й знайшли унікальні архівні кадри, про які ми самі встигли забути. Сподіваюся, що глядачі із задоволенням переглянуть цей фільм»,— сказав Віталій Кличко.
До стрічки увійшли інтерв'ю з братами, їхніми рідними та друзями, колегами і однодумцями. Глядачі дізнаються, як українські чемпіони використовують свою популярність для благодійної діяльності в усьому світі, а також про те, чому Кличко-старший вирішив піти у політику.
«Деякі невідомі сторінки з біографії братів Кличків стануть справжнім відкриттям для глядачів. Це ще краще допоможе зрозуміти феномен двох братів з України, яких нині знає весь світ»,— наголошує режисер Себастьян Денхардт.
Зазначимо, що 112-хвилинну картину знято трьома мовами — англійською, німецькою та російською. Географія зйомок вражає — від України і Казахстану до Німеччини і США.
16 червня фільм виходить у німецький прокат — заявки на показ подали близько 500 кінотеатрів. У планах — показ фільму українському глядачеві.

ЛАУРЕАТ «ОСКАРА» ЗНІМЕ СТРІЧКУ ПРО АССАНЖА
Американський документаліст Чарльз Фергюсон, який цьогоріч отримав «Оскар» за фільм про кризу на Волл-Стріт «Внутрішня справа», зніме кінобіографію Ассанжа, повідомляє РІА «Новости».
39-річний громадянин Австралії Джуліан Ассанж став світовою знаменитістю, заснувавши ресурс WikiLeaks, де опублікував спочатку документи, що стосувалися війн в Іраку та Афганістані, а потім службове листування американських дипломатів, які працювали у всіх країнах світу.
Документи з'являлися на сайті й у кількох провідних газетах порціями; поки це відбувалося, Ассанжа у Швеції звинуватили в сексуальних злочинах і оголосили в міжнародний розшук, а потім заарештували у Великій Британії. Зараз він живе в Лондоні й чекає на рішення суду про екстрадицію.
Історія Ассанжа відразу зацікавила голлівудських продюсерів. Раніше повідомляли, що стрічку про нього має намір робити компанія Стівена Спілберга DreamWorks — вона навіть купила права на книгу про WikiLeaks, яку написали журналісти Guardian Люк Хардінг і Девід Лі. Згодом про свій інтерес заявляла компанія Universal.
Програміст Чарльз Фергюсон став режисером після початку війни в Іраку: він зняв документальну картину про дії американської армії під назвою «Кінця і краю немає», що отримала 2007 року приз на фестивалі в Санденсі.
також у паперовій версії читайте:
  • ФЕСТИВАЛЬ ЮНИХ ДЖАЗМЕНІВ
  • РАССЕЛ КРОУ СТАНЕ РЕЖИСЕРОМ
  • ЗАЛИШИВ ВІДБИТКИ НА ЗНАМЕНИТІЙ АЛЕЇ В ГОЛЛІВУДІ
  • ПЕРШЕ ЛІТО КЕРРІ В НЬЮ-ЙОРКУ
  • ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС ПОЗИЧИТЬ СВІЙ ГОЛОС
  • РОМАН «ХРЕЩЕНИЙ БАТЬКО» МАТИМЕ ПРИКВЕЛ
  • СЦЕНАРІЙ ДЛЯ НОВИХ «ПІРАТІВ» ГОТОВИЙ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».