Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); РОЗМАЇТТЯ
«ЖИВА БАРБІ»: АМЕРИКАНКА ЗРОБИЛА 52 ПЛАСТИЧНІ ОПЕРАЦІЇ
55-річна білявка з американського штату Огайо Сінді Джексон потрапила до Книги рекордів Гіннесса як чемпіонка з пластики — за своє життя вона зробила 52 пластичні операції загальною вартістю 100 тис. дол., повідомляє tsn.ua.

«Я не мала за мету встановити світовий рекорд, я просто хотіла виглядати краще»,— розповіла Сінді.
Вона виросла у маленькому містечку, мала нервового батька і низьку самооцінку. Як пригадала жінка, одного разу, коли їй було чотирнадцять, місцевий хлопець сказав: «Коли ти усміхаєшся, у тебе збоку ніс і підборіддя зустрічаються».
Після смерті батька їй дісталася чимала спадщина, яку вона і витрачала на вдосконалення свого тіла. Її ідеалом була Бріджит Бардо.
Сінді зробила п'ять підтяжок обличчя, пластику повік, носа, кілька ліпосакцій зони живота і стегон, численні ін'єкції ботоксу. Остання операція, до якої вона вдалася,— ін'єкції для «омолодження» рук.
«Для мене найкращий результат, коли це виглядає природно. Я б не хотіла, щоб хтось зупинився, подивився на мене і сказав, що у цієї жінки було забагато хірургії, — зізналася рекордсменка.
Завдяки своїй пристрасті Сінді дізналася про пластичну хірургію стільки, що зараз сама працює консультантом у салоні краси. Година спілкування з нею коштує клієнтам 570 дол.
Нещодавно Сінді Джексон випустила книгу під назвою «Жива Барбі», в якій поділилася своїм досвідом. А на персональному сайті зробила спеціальну добірку фотографій, на яких можна побачити, як змінювалося її обличчя.

ШКОЛЯР ЗНАЙШОВ ПОСЛАННЯ В ПЛЯШЦІ, ВІДПРАВЛЕНЕ ЧВЕРТЬ ВІКУ ТОМУ
Російські журналісти відшукали жителя Німеччини, котрий 24 роки тому кинув у Балтійське море лист у пляшці, яку помітив калінінградський школяр, повідомляє lenta.ru. Автором записки був Франк Усбек. Зараз йому 29 років, він живе у місті Келленхузен і працює в банку.
Лист, датований 7 вересня 1987-го, в середині березня знайшов 13-літній Данило Коротких. Він прогулювався по Куршській косі та звернув увагу на посудину з темного скла. Разом із батьком хлопчик відкоркував пляшку і знайшов у ній записку.
У листі йшлося: «Мене звуть Франк і мені п'ять років. Я подорожую зі своїм батьком до Данії. Хто знайде мого листа з пляшки, будь ласка, напишіть мені. Я відповім». Наприкінці записки була адреса автора в Німеччині. Крім того, на папері стояв підпис «Франк» (записку, мабуть, писав батько хлопчика).
Як виявилося, Франк одружився і переїхав, але в його рідному домі живуть батьки. Вони й передали йому лист від російських журналістів.
Незабаром після цього Усбек зустрівся з представниками ЗМІ і розповів, що не дуже добре пам'ятає подробиці подорожі по Балтійському морю, проте в його родини збереглися фотографії, зроблені під час плавання. Серед них, зокрема, є знімок, де Франка зображено з пляшкою із запискою всередині.
також у паперовій версії читайте:
  • ЩО Б ПРИГОТУВАТИ?..
  • ЗІ СВІТУ ТВАРИН
  • МАНДРИ
  • НОУ-ХАУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».