Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
В ОЧІКУВАННІ КАННСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ
Оголошено програму 64-го Каннського кінофестивалю, який цього року відбудеться від 11 до 22 травня. В основній конкурсній програмі 19 стрічок, повідомляє utro.ua. За «Золоту пальмову гілку» боротимуться «Древо життя» Терренса Маліка, «Меланхолія» Ларса фон Трієра, «Шкіра, в якій я живу» Педро Альмодовара та інші.

За словами директора фестивалю, головна відмінність нинішньої програми — різноманітність у всіх можливих проявах.
«Ви зможете самі переконатися,— зазначає Тьєрі Фремо,— програма цього року демонструє різноманітність не лише своєю географією, а й присутністю різних поколінь і стилів».
Різноманітність стосується і статі учасників — вперше за історію кінофестивалю буде представлено роботи чотирьох жінок-режисерів.
Президентом журі основного конкурсу обрано Роберта де Ніро.
Фестиваль відкриють новою картиною Вуді Аллена «Опівночі в Парижі» (фільм у конкурсі не бере участі).
У позаконкурсній програмі загалом десять стрічок, у тому числі режисерська робота Джоді Фостер «Бобер» із Мелом Гібсоном у головній ролі. Фільм «Пірати Карибського моря: На дивних берегах» Роба Маршалла з Джонні Деппом і Пенелопою Круз теж не бере участі в конкурсі, але його показ стане європейською прем'єрою.
Усього на конкурсний відбір було представлено 1715 картин, із яких організатори вибрали лише 49 від представників 33 країн для показу в різних категоріях.

НАЙКАСОВІШІ ГАСТРОЛЕРИ
Поточний тур групи U2 під назвою 360 degree став найприбутковішою серією концертів за всю історію музики. Рекорд установлено 10 квітня, коли U2 виступили у Сан-Паулу в Бразилії. З урахуванням виручки від продажу квитків на це шоу доходи від туру перевищили 558 млн дол., повідомляє РІА «Новости».
Саме таким був загальний дохід від туру попередніх рекордсменів — гурту The Rolling Stones під час туру A Bigger Bang, який тривав від серпня 2005-го до серпня 2007 року.
Тим часом гастролі U2 ще не закінчилися і триватимуть до 10 липня. Попереду 25 виступів. Менеджер гурту Пол МакГіннесс переконаний, що колективу вдасться «поставити рекорд, який ніхто, мабуть, ніколи не поб'є», а саме виручити понад 700 млн дол., продавши більш ніж сім мільйонів квитків за ціною від 30 до 250 дол.
Тур ірландських гастролерів приурочено до виходу дванадцятого студійного альбому гурту No Line On The Horizon. Спеціально для цього шоу архітектор Марк Фішер розробив сцену «Кіготь», яку лідер групи Боно називає «Космічною станцією»: це кругла обертова структура з відеоекранами, завдяки якій те, що відбувається на ній, видно з будь-якої точки стадіону. На її честь і назвали турне «360 градусів».
також у паперовій версії читайте:
  • ТОМ КРУЗ СТАНЕ РОК-СПІВАКОМ
  • ДИТЯЧИЙ ОДЯГ ВІД ЗІРОК
  • ЗІБРАЛИ СУПЕРГРУПУ
  • РОББІ ВІЛЬЯМС ЗАХОПИВСЯ МАЛЮВАННЯМ
  • КОМІК ДЖОН КЛІЗ ВІДМОВИВСЯ ВІД ЗВАННЯ ЛОРДА
  • ВІНСЛЕТ І ДІ КАПРІО— НАЙРОМАНТИЧНІША КІНОПАРА
  • ДЖЕННІФЕР ЛОПЕС— НАЙПРИВАБЛИВІША НА ПЛАНЕТІ
  • ПІДГОТУВАВ ДРУГУ КНИГУ МЕМУАРІВ
  • ВИДАСТЬ ТВІР ЗА ВЛАСНИМИ ЗАПИСАМИ В ЖЖ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».