Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ПОДАРУНОК ДЛЯ УКРАЇНСЬКИХ ШАНУВАЛЬНИКІВ ДЖАЗУ
Приємна подія очікує шанувальників таланту і майстерності знаменитого джазового піаніста і композитора Чика Коріа і великого віброфоніста Гері Бертона, що разом подорожують по усьому світі й представлять свою нову програму в Києві 7 квітня о 19.00 на сцені НП «Україна».

Музиканти випустили кілька спільних альбомів, у тому числі Crystal Silence, Duet і Native Sense, за який їм присудили «Греммі» 1997 року.
Чик Коріа — найзнаковіша постать серед джазменів останніх десятиліть. Ніколи не задовольняючись досягнутими результатами, він завжди захоплений відразу кількома музичними проектами, і його музична допитливість не знає меж. Віртуозний піаніст, який разом із Хербі Хенкоком й Кітом Джарретом був одним із найтоповіших стилістів, котрі з'явилися після Білла Еванса і Маккой Тайнера. Коріа також є одним із небагатьох електроклавішників, які мають оригінальний і пізнаваний стиль виконання. Крім цього, він — автор кількох класичних джазових стандартів, таких як Spain, La Fiesta і Windows. Нині він грає музику, в якій віртуозно переплетено складні пасажі аранжувань із сольними партіями в стилі ф'южн.
Гері Бертон — найвідоміший у світі віброфоніст, володар п'яти премій «Греммі». У 1965-му, закінчивши коледж Берклі, 22-літній музикант і група Getz's Quartet, у якій він виступав, одержали звання найкращих виконавців року від знаного видання Down Beat. А ще за кілька років Down Beat Magazine визнав Гері «Джазменом року». За сольний альбом Alone At Least, записаний під час виступу на фестивалі в Монтре, Бертону присудили першу премію «Греммі». Згодом він записувався з такими відомими музикантами, як Пет Метені, Стів Свеллоу, Ральф Таунер, Мокото Озон, Дей Холланд, Рой Хайнес і, звичайно, Чик Коріа. Гері Бертон — почесний доктор і віце-президент коледжу Берклі в Бостоні.

ЗАПИШУТЬ РАЗОМ БЛАГОДІЙНИЙ АЛЬБОМ
Знамениті виконавці Джастін Бібер, Ріанна, U2, Bon Jovi й Нікі Мінаж об'єднають свої таланти в одному альбомі для доброї справи, повідомляє 24tv.com.ua. Платівка покликана зібрати кошти для японського «Червоного Хреста». Запис надійде у продаж лише в цифровому форматі й буде доступний по всьому світу.
Остаточний список знаменитостей, які візьмуть участь у проекті, уточнюють. Як ще один потенційний учасник може виступити Леді Гага. Епатажна виконавиця співпрацює із звукозаписувальним лейблом «Інтерскоп», що входить до компанії-ініціатора акції Universal Music.
також у паперовій версії читайте:
  • ВИДАДУТЬ ДУЕТНІ КОМПОЗИЦІЇ МАЙКЛА ДЖЕКСОНА І ФРЕДДІ МЕРК'ЮРІ
  • ПЕРЕДІСТОРІЯ НАРНІЇ
  • ІКОНА КОМЕДІЇ
  • НАЙДОВШИЙ ФІЛЬМ У СВІТІ
  • НЕ СТАЛО ЛЮДМИЛИ ГУРЧЕНКО
  • ДЖАСТІН БІБЕР ПОБИВ РЕКОРД КОРОЛЯ ПОП-МУЗИКИ
  • ДОКТОР ХАУС ВИПУСТИВ СВІЙ ПЕРШИЙ АЛЬБОМ
  • СТАЛЛОНЕ ЗАПУСКАЄ ВЛАСНУ МАРКУ ОДЯГУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».