Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
КОСООКИЙ ОПОСУМ-ОРАКУЛ СТАНЕ ЗІРКОЮ ЕКРАНА
Косоока самка опосума Гайді із зоопарку в Лейпцигу зніметься в нових епізодах німецького серіалу «Доктор Мертенс, ветеринар», який транслює телеканал ARD, повідомляє lenta.ru.
Представники ARD стверджують, що епізоди за участю Гайді зніматимуть у зоопарку Лейпцига, тож тварині навіть не доведеться залишати свій вольєр. Ніякої спеціальної історії продюсери «Доктора Мертенса» для косоокого опосума не придумували — тваринка зіграє в серіалі саму себе.

Якщо участь Гайді в серіалі буде успішна, вона може продовжити співпрацю з ARD.
Нагадаємо, що Гайді дебютувала в шоу-бізнесі в лютому, коли виступила в ролі провісниці — тварина дала прогноз на результати вручення кінопремії «Оскар». Опосум припустився лише однієї помилки, коли неправильно обрав переможця в номінації фільм року (Гайді напророкувала перемогу стрічці «127 годин», тоді як статуетку отримав «Король говорить!»).
Гайді стала популярна, коли переїхала до Німеччини зі США. Фоторепортаж про неї першим опублікував журнал Bild, після чого гризуном зацікавилися представники інших видань. Косоокий опосум — не перша знаменита тварина в Німеччині, раніше зірками ставали восьминіг-провісник Пауль і білий ведмідь Кнут, який живе в берлінському зоопарку.

ДІТИ ОБРАЛИ СТРІЧКУ ДЕСЯТИЛІТТЯ
Діти назвали «Гаррі Поттера і в'язня Азкабану» найкращим фільмом десятиліття. Стрічка отримала нагороду на церемонії вручення премій First Light у Лондоні, повідомляє NEWSru.ua.
У голосуванні брали участь діти і підлітки віком від п'яти до 15 років. «Гаррі Поттер» зумів обійти картини «Шрек», «Той, що осідлав кита», «Роби ноги» і «Вгору».
Найбільше голосів із усієї поттеріани зібрав «Гаррі Поттер і в'язень Азкабану» — екранізація третього роману Джоан Роулінг про хлопчика-чарівника, що вийшла в прокат 2004-го. Режисером стрічки був Альфонсо Куарон.
Фонд First Light, який надає підтримку молодим кінематографістам, існує з 2001 року.
Зазначимо, що 18 листопада 2010 р. у прокат вийшла перша частина останнього фільму поттеріани — «Гаррі Поттер і Дарунки смерті». Стрічка встановила кілька рекордів, у тому числі в українському прокаті — вона стала найкасовішою серед українських прем'єр 2010 року за результатами зборів першого дня і першого вікенду після виходу.
Прем'єру заключної частини «Гаррі Поттер і Дарунки смерті. Частина 2» призначено на 15 липня.

НОВИЙ ФАНТАСТИЧНИЙ СЕРІАЛ ВЕРБІНСЬКИ
Телеканал Starz розпочав роботу над фантастичним серіалом «Край» (The Brink), продюсером якого виступить творець перших трьох «Піратів Карибського моря» Гор Вербінськи, повідомляє NEWSru.ua.
Автори описують свій серіал як суміш «Секретних матеріалів» і «Доктора Хауса». Сюжет шоу будується навколо психолога Зака Тейлора, котрий веде власне розслідування справи якогось Мартіна Грейса, визнаного винним у серії вбивств. Грейс стверджує, що передбачав смерть приписуваних йому жертв, але нікого не вбивав.
Сценарій для «Краю» напише Стівен Саско, який працював над обома частинами фільму жахів «Прокляття». Крім Вербінськи, продюсером серіалу буде Джонатан Краусс, котрий раніше брав участь у створенні спортивної драми «Кожну неділю» з Аль Пачино.
Останньою роботою Гора Вербінськи є мультфільм «Ранго». Стрічка, яка зараз у прокаті, має позитивні відгуки критиків.
також у паперовій версії читайте:
  • ПЕРЕКВАЛІФІКУВАЛАСЯ У КІНОПРОДЮСЕРИ
  • ТОП-50 НАЙКРАЩИХ ПІСЕНЬ МЕТАЛІСТІВ УСІХ ЧАСІВ
  • ЦЬОГОРІЧНИЙ ЛАУРЕАТ «ОСКАРА» ЗНІМЕТЬСЯ У ТВОРЦЯ «ОЛДБОЯ»
  • МІКА НЬЮТОН ВИСТУПАТИМЕ ШОСТОЮ НА «ЄВРОБАЧЕННІ-2011»
  • САЛМАН РУШДІ НАПИШЕ СЦЕНАРІЙ ДЛЯ АМЕРИКАНСЬКОГО СЕРІАЛУ
  • ВКЛЮЧИЛИ ДО ЗАЛИ СЛАВИ РОК-Н-РОЛУ
  • УДРУГЕ ЗАЛИШИТЬ TAKE THAT ДЛЯ СОЛЬНОЇ КАР'ЄРИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».