Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
«КАМЕРАТA» З НОВОЮ ПРОГРАМОЮ В КИЄВІ
13 березня о 19:00 у Великому залі Національної музичної академії України імені П. Чайковського (консерваторія) в межах серії «Музика справжнього смаку» відбудеться концерт білоруської вокальної групи «Камерата».
Цей ансамбль можна назвати улюбленцем київської публіки: музиканти вже кілька разів виступали в українській столиці, щоразу збираючи аншлаг. Тому весняні концерти «Камерати» в Києві традиційні (саме з виступу «Камерати» 2007-го почалася діяльність продюсерського центру Jazz in Kiev).

У свій черговий приїзд виконавці представлять київській публіці нову програму Mystery. Самі музиканти розповідають про неї так: «Кожен новий день — це містерія життя, подій, звуків — містерія світу. Якщо прислухатися до звуків Всесвіту, можна почути його таємниче дихання. Таємниця — ось що ятрить наш розум. Ми запрошуємо в незабутню подорож у світ загадкових звуків і фантазій».
У музиці «Камерати» досить слов'янського фольклору, академізму і джазу, щоб поціновувачі кожного зі стилів вважали групу «своєю». Однак переважну більшість репертуару становлять авторські композиції, котрі можуть бути охарактеризовані як музика від серця. До якого стилю вона належить, визначити складно.
«Камерата» повноцінно використовує техніку мікрофонного співу та електронної обробки, у своєму виконанні піднімаючись до звучання симфонічного оркестру. Їі композиції можуть часом не містити жодного слова — це справжні звукові полотна, які передають лише емоцію, а не якийсь «пісенний» сенс.
У дискографії групи чотири альбоми: «Снега, снега...» (1997), Just (2000), My Angel (2001), Miracle (2006).

КЕТРІН ЗЕТА-ДЖОНС МАЄ ЗВАННЯ КОМАНДОРА
Актрису нагородили за внесок у кінематограф і активну благодійну діяльність орденом Британської імперії, а також присудили звання Командора, повідомляє 24tv.com.ua.
Нагороджував Кетрін сам принц Уельський у Букінгемському палаці. Цього дня з нею розділили такий важливий момент у житті люблячий чоловік Майкл Дуглас і діти — Керіс і Ділан.
«Це велика честь для мене. Я так пишаюся, і мама з татом раді безмежно», — зізналася пізніше Зета-Джонс.
також у паперовій версії читайте:
  • «РОБОКОПА» ЗНІМАТИМЕ БРАЗИЛЬСЬКИЙ РЕЖИСЕР
  • СВЯТО СПІДНЬОЇ БІЛИЗНИ
  • ПРЕМІЯ ЗА НАЙНАВ'ЯЗЛИВІШУ ПРИХОВАНУ РЕКЛАМУ
  • ТІМ БЕРТОН ЕКРАНІЗУЄ «СОБОР ПАРИЗЬКОЇ БОГОМАТЕРІ»
  • ЗАКРИЛИ КОМЕДІЙНИЙ СЕРІАЛ «ДВА З ПОЛОВИНОЮ ЧОЛОВІКИ»
  • РІАННІ ЗАПРОПОНУВАЛИ ЗНЯТИСЬ У РИМЕЙКУ «ОХОРОНЦЯ»
  • ВИРУШАЄ В ТУРНЕ ПО АМЕРИЦІ
  • ІЛЛЯ ЛАГУТЕНКО— ВИКЛАДАЧ УНІВЕРСИТЕТУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».