Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ПАН ГІ МУН ЗАКЛИКАВ ДО ПОРЯДКУ
Генеральний секретар ООН закликав тимчасове керівництво Тунісу до поновлення правопорядку в країні та висловив занепокоєння насильством, що панує там, і загибеллю десятків людей.

Тимчасове керівництво Тунісу «має докласти зусиль для невідкладного поновлення правопорядку і задовольнити потреби людей». Про це заявив Генсек ООН 17 січня на прес-конференції у «місті майбутнього» — Масдар-Сіті в еміраті Абу-Дабі, який він відвідав у рамках участі у саміті щодо відновлюваних джерел енергії World Future Energy Summit-2011, повідомляє кореспондент Укрінформу.
Пан Гі Мун закликав міжнародне співтовариство «підтримати зусилля із відновлення справжнього народовладдя в Тунісі». «Події в Тунісі висувають на перший план необхідність звертати увагу на соціальні та економічні потреби населення»,— зауважив він, передає еміратське інформагентство ВАМ.
У Тунісі з середини грудня 2010 року відбуваються масові безпорядки, спровоковані незадовільними соціальними умовами, корупцією і безробіттям. У результаті більш як 70 осіб загинуло, сотні людей поранено, заподіяно збитків на 1,6 млрд євро. Запроваджено режим надзвичайного стану.
Президент Зін аль-Абідін бен Алі 14 січня відправив у відставку чинний уряд і таємно залишив країну. За рішенням конституційної ради владні повноваження були тимчасово передані прем'єр-міністрові Мухаммеду аль-Ганнуші, а пізніше спікерові парламенту держави. Конституційна рада оголосила про проведення позачергових президентських виборів протягом 60 днів.

УТОЧНЕННЯ. У попередньому (від 14 січня) номері «Демократичної України» було вміщено повідомлення під заголовком «Держбюджет-2011. Що новенького?»
Головне управління Пенсійного фонду України в м. Києві уточнює щодо змін дат встановлення нових розмірів прожиткових мінімумів: з 01.07.2011 р. на 01.10.2011 р. та з 01.10.2011 р. на 01.12.2011 р.
Також, відповідно до цих дат, змінюються мінімальні розміри пенсій за віком, по інвалідності, по втраті годувальника, за вислугу років та підвищень ветеранам війни, жертвам нацистських переслідувань, державної соціальної допомоги, адресної допомоги, надбавки на утриманців, надбавок донорам та учасникам ліквідації аварії на Чорнобильській АЕС.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • РІЗНІ, АЛЕ РІВНІ
  • «НАМ БЕЗ ВАС, ЯК ВАМ БЕЗ НАС»?
  • УТОЧНЕННЯ
  • ЧОМУСЬ УКРАЇНЦІ З БАНКОМ НЕ ДРУЖАТЬ...

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».