Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ТВОРЕЦЬ КОМІКСІВ МАЄ ЗІРКУ НА АЛЕЇ СЛАВИ В ГОЛЛІВУДІ
88-річного Стена Лі, творця багатьох персонажів коміксів, серед яких — «Людина-Павук», «Фантастична четвірка», «Люди Ікс», «Залізна людина», «Халк», удостоєно зірки на голлівудській Алеї Слави, повідомляє korrespondent.net. На урочистому заході його супроводжувала дружина Джоан.
Стен Лі (справжнє ім'я — Стенлі Мартін Лібер) — американський письменник, актор, продюсер, телеведучий, сценарист, редактор і головне — найуспішніший автор коміксів. Він був президентом і головою ради директорів відомого видавництва Marvel Comics.

Як актор Стен знявся у ролях другого плану у фільмах «Люди Ікс», «Сімпсони», «Людина-Павук», «Халк», «Шибайголова», «Фантастична четвірка», «Залізна людина» і їхніх сиквелах.
Навесні на екрани виходить екранізація коміксу «Тор» із Наталі Портман та Ентоні Хопкінсом. Епічна пригода розгортається як на Землі, так і у вигаданому королівстві богів Асгарді. Режисер фільму — Кеннет Брана, відомий за фільмами «Рок-хвиля», «Операція Валькірія», «Генріх V», «Багато шуму з нічого», «Гамлет». Стен Лі виступив продюсером стрічки, а також зіграв невелику роль.

«ЗОЛОТИЙ ГЛОБУС» — ПОЧАТОК БОРОТЬБИ ЗА «ОСКАРИ»
У Лос-Анджелесі, у Беверлі-Гіллз, відбулася 68-ма церемонія вручення нагород Голлівудської асоціації іноземної преси, повідомляє tsn.ua. Тріумфатором стала картина «Соціальна мережа», що отримала чотири «Золоті глобуси». Фільм визнано найкращою драмою 2010 року, його творця Девіда Фінчера — найкращим режисером, Аарона Соркіна — найкращим сценаристом. Стрічка також одержала премію за найкращий саунд-трек.
В основі драми — реальна історія створення Facebook, феномена соціальних мереж і 20-річних мільярдерів. Прототип головного героя — творець Facebook Марк Цукерберг, який назвав фільм «художнім вимислом». Стрічка зі скромним бюджетом 40 млн дол. вийшла на екран у жовтні 2010-го, зараз її касові збори наближаються до 200 млн.
Комедією року став фільм «Діти в порядку» американського режисера Лізи Холоденко.
«Золотий глобус» найкращій актрисі в картині драматичного жанру дістався Наталі Портман за роль балерини у фільмі Даррена Аронофськи «Чорний лебідь». Драматичним актором року став Колін Ферт, котрий зіграв у фільмі Тома Хупера «Король каже».
У номінації «Найкраща актриса, яка зіграла у мюзиклі або комедії» перемогла Аннет Бенінг («Діти в порядку»). У відповідній чоловічій номінації премія дісталася Полу Джіаматті за роль у стрічці Річарда Джея Льюїса «Версія Барні».
Найкращим актором другого плану назвали Крістіана Бейла, а найкращою актрисою другого плану — Мелісу Лео. Вони отримали нагороди за ролі в картині «Боєць».
Мультфільм «Історія іграшок: Велика втеча» визнано найкращою анімаційною роботою.
Нагороду в номінації «Найкращий іноземний фільм» віддали стрічці «Помста» данки Сьюзен Бієр.
Найкращим повнометражним телесеріалом у драматичному жанрі визнано «Підпільну імперію» Мартіна Скорсезе. Стів Бушемі, котрий грає у ньому, став найкращим актором серіалу. Актрисою року в повнометражному драматичному серіалі стала Кеті Сагал, котра знімалася у стрічці «Діти Aнархії» Аллена Култера.
Аль Пачино відзначили як найкращого актора в міні-серіалі за роль Джека «Лікар Смерть» Кеворкяна в серіалі «Ви не знаєте Джека». Комедійним серіалом року стали «Лузери».
Почесний приз за видатний внесок у розвиток індустрії розваг дістався Роберту де Ніро.
Церемонію нагородження вів, як і торік, комік Ріккі Джервейс.
Асоціація іноземної преси Голлівуду об'єднує близько ста журналістів, які живуть у Каліфорнії й пишуть про американську кіноіндустрію для іноземних видань. Ця церемонія традиційно передує головній події року в американському кінематографі — врученню «Оскарів».
також у паперовій версії читайте:
  • КНИЖКОВИЙ БЕСТСЕЛЕР РОКУ
  • ДЖОН ТРАВОЛТА— ЛАУРЕАТ ПРЕМІЇ «ЗОЛОТА КАМЕРА»
  • ОГОЛОШЕНО ПРО ПОЧАТОК ЗЙОМОК «ХОББІТА»
  • ПРЕДСТАВЛЕНО ПЕРШИЙ У СВІТІ ФІЛЬМ, ЗНЯТИЙ НА IPHONE
  • НАЗВАНО ДАТУ ВИХОДУ НОВОЇ СТРІЧКИ ПРО ДЖЕЙМСА БОНДА
  • ДІМА БІЛАН ВИДАЄ АВТОБІОГРАФІЧНУ КНИГУ
  • ПОЛ МАККАРТНІ ДОПОМІГ СТІВУ МАРТІНУ ЗАПИСАТИ АЛЬБОМ
  • УКРАЇНЕЦЬ УВІЙШОВ ДО СПИСКУ ЛАУРЕАТІВ МІЖНАРОДНОГО КОНКУРСУ «ЖИТТЯ ЗА ОДИН ДЕНЬ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».