Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ДЖОННІ ДЕПП — НАЙУЛЮБЛЕНІШИЙ АКТОР АМЕРИКИ
Зірку Голлівуду, актора Джонні Деппа, вдруге поспіль визнано найулюбленішим актором США. Він став лауреатом 37-ї щорічної премії «Народний вибір», церемонія якої відбулася у Лос-Анджелесі, повідомляє РІА «Новости». Найулюбленіший артист у віці до 25 років — Зак Ефрон.
Стрічка «Сутінки» перемогла у найпрестижнішій номінації — «Найулюбленіший фільм», обійшовши таких суперників, як «Залізна людина-2», «Історія іграшок-3», «Аліса в Країні чудес» і «Початок». Виконавиця головної жіночої ролі у вампірській сазі Крістен Стюарт удостоїлася звання «Найулюбленіша актриса».

Джекі Чан став «Найулюбленішим актором у жанрі «екшн», а мультфільм «Історія іграшок-3» — «Наулюбленішим сімейним фільмом». Адам Сандлер отримав нагороду як «Найулюбленіша зірка комедійного жанру», а Конан О'Брайєн — як «Найулюбленіший ведучий ток-шоу».
У номінації «Найулюбленіша ТБ-розвага» американські глядачі віддали перевагу сестрам Кардашіян та їхньому шоу Keeping Up with the Kardashians, яке обійшло за популярністю шоу «Пляж».
«Народний вибір» — єдина у шоу-бізнесі США нагорода, лауреатів якої визначають загальнонаціональним голосуванням. Глядачі голосують за фільми, які найбільше уподобали, а також за найкращих акторів і музикантів. Шоу транслюють у прямому ефірі телеканалу CBS.

ОЧОЛИТЬ ЖУРІ КАННСЬКОГО КІНОФЕСТИВАЛЮ
Відомий американський кіноактор Роберт де Ніро очолить журі 64-го Каннського кінофестивалю, який цьогоріч відбудеться з 11 до 22 травня, повідомляє NEWSru.ua.
«У 80-х я двічі очолював журі кінофестивалів, і я знаю, що це нелегке завдання. Але я щасливий, що стану головою каннського журі цього року», — наголосив де Ніро, приймаючи запрошення.
Американський актор зіграв за свою творчу кар'єру понад 70 ролей. Його увінчано безліччю нагород, зокрема кількома «Оскарами». 1975-го він отримав цю статуетку за роль молодого Віто Корлеоне у другій частині «Хрещеного батька» Френсіса Форда Копполи, 1980 р. — за виконання ролі боксера Джека Ла Мотти в стрічці Мартіна Скорсезе «Скажений бик».
У конкурсних програмах Каннського фестивалю брали участь вісім фільмів за участю де Ніро і два з них отримали головну нагороду — «Золоту пальмову гілку»: 1976-го цієї нагороди удостоїлася картина Скорсезе «Таксист», а за десять років — стрічка Ролана Жоффе «Місія».
також у паперовій версії читайте:
  • КІНОКРИТИКИ ОБРАЛИ «СОЦІАЛЬНУ МЕРЕЖУ»
  • ОПРА ВІНФРІ ЗАПУСТИЛА СВІЙ ТЕЛЕКАНАЛ
  • ЛУВР УТРЕТЄ ПІДТВЕРДИВ ЗВАННЯ НАЙПОПУЛЯРНІШОГО МУЗЕЮ СВІТУ
  • DURAN DURAN ВИДАЄ НОВИЙ АЛЬБОМ
  • СПИСОК КІНОХІТІВ ВІД КВЕНТІНА ТАРАНТІНО
  • НАЙУСПІШНІША КІНОСТУДІЯ МИНУЛОГО РОКУ
  • ОТРИМАЄ ГОЛОВНУ РОЛЬ У ГОЛЛІВУДСЬКОМУ ТРИЛЕРІ
  • НАЙКРАЩИЙ ВОКАЛІСТ УСІХ ЧАСІВ
  • КРІСТІАН БЕЙЛ ЗІГРАЄ В КИТАЙСЬКОМУ ІСТОРИЧНОМУ БЛОКБАСТЕРІ
  • ПРОДАЛА НАЙБІЛЬШЕ ДИСКІВ У СВІТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».