Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2011 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА var _gaq = _gaq || []; _gaq.push(['_setAccount', 'UA-6198717-6']); _gaq.push(['_trackPageview']); (function() { var ga = document.createElement('script'); ga.type = 'text/javascript'; ga.async = true; ga.src = ('https:' == document.location.protocol ? 'https://ssl' : 'http://www') + '.google-analytics.com/ga.js'; var s = document.getElementsByTagName('script')[0]; s.parentNode.insertBefore(ga, s); })(); СУСПІЛЬСТВО
ПРЕЗИДЕНТ ЗУСТРІВСЯ З ФЮЛЕ
Президент України Віктор Янукович висловлює переконання в тому, що, активізуючи і поглиблюючи співпрацю з Європейським Союзом, Україна досягла вагомих результатів на шляху утвердження свободи і демократії, належного рівня розвитку та проведення дієвих реформ.

Як передає кореспондент УНІАН, про це глава держави заявив під час зустрічі з Комісаром Європейської комісії з питань розширення європейської політики добросусідства Штефаном Фюле, що відбулася в Києві.
«Дуже чудово, що практично перша зустріч у новому році на міжнародному рівні відбулася з представником Європейської комісії»,— зауважив Президент України.
Він висловив надію, що поточні відносини Україна — ЄС принесуть довгоочікуване завершення переговорів щодо укладання угоди про асоціацію та створення зони вільної торгівлі.
«Якщо говорити про підсумки 2010 року, я хотів би сказати, що на європейському напрямку ми зробили багато для того, щоб налаштуватися на послідовну роботу, яка має на меті підняти і об'єднати країну, утвердити свободу і демократію, навести лад в економіці, підняти її на належний рівень розвинутих країн»,— наголосив В. Янукович.
Звертаючись до Європейського комісара, він також підкреслив, що нині реформи в Україні — реальність, а не декларації намірів.
В. Янукович висловив переконання, що 2011 рік стане роком радикальних реформ в Україні. При цьому глава держави зауважив, що реалізація масштабних економічних реформ неможлива без реформування політичної системи держави, без здійснення рішучих кроків у боротьбі з корупцією, а також підвищення прозорості у діяльності владних структур.
При цьому Президент України поінформував Єврокомісара про продовження роботи над удосконаленням, зокрема, українського виборчого законодавства.
«Ми добре розуміємо, що політичний діалог між Україною і ЄС вимагає налагодження інтенсивних контактів на високому рівні», — також зазначив В. Янукович.
У зв'язку з цим він заявив, що буде радий вітати президента Європейської комісії Жозе Мануеля Баррозу в Україні у квітні 2011 року на саміті з безпечного використання ядерної енергії, а також у рамках заходів із вшанування 25 роковин Чорнобильської катастрофи.
також у паперовій версії читайте:
  • ДЕМОКРАТІЯ ПО-УКРАЇНСЬКОМУ НЕ СПОДОБАЛАСЯ ЄВРОКОМІСАРОВІ
  • ТИМОШЕНКО ПООБІДАЛА З ФЮЛЕ
  • УКРАЇНА У ФОКУСІ ЗАРУБІЖНИХ ЗМІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».