Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
«ЗАЛІЗНА ЛЮДИНА-2» — ЛІДЕР ЗА КІЛЬКІСТЮ КІНОЛЯПІВ
Інтернет-ресурс moviemistakes.com оприлюднив рейтинг цьогорічних фільмів із найбільшою кількістю кіноляпів — різноманітних помилок, неточностей та невідповідностей, допущених творцями стрічок, повідомляє 24tv.com.ua. На чолі списку опинився блокбастер «Залізна людина-2». Укладачі рейтингу нарахували у ньому аж 45 кіноляпів. Так, у фільмі зникають та несподівано з'являються предмети інтер'єру, у акторів в одній сцені можуть змінюватися зачіски, а в кадр потрапляє знімальне обладнання.

Друге місце за кількістю помилок посів бойовик «Команда А». У ньому пильне око може помітити 37 кіноляпів. Наприклад, неправильні номери на автомобілях або не так пофарбовані таксі. Третє місце у рейтингу дісталося стрічці Мартіна Скорсезе «Острів проклятих». Під час його перегляду експерти нарахували 33 помилки. У топ-п'ятірку потрапили також стрічки «Початок» та «Сутінки. Затемнення», у яких нарахували 12 та 18 кіноляпів відповідно.

НАЙКРАЩІ ФІЛЬМИ 2010 РОКУ
Найбільший і найавторитетніший у світі сайт про кіно IMDB опублікував рейтинг Топ-20 найкращих фільмів 2010 року, повідомляє novynar.com.ua. Список склали за результатами голосування зареєстрованих відвідувачів ресурсу.
Перше місце посів фантастичний трилер «Початок» Крістофера Нолана з Леонардо Ді Капріо в головній ролі. На другому опинився мультфільм «Історія іграшок-3». Третій рядок у байопіка про засновника Facebook «Соціальна мережа».
Мультфільм «Як приручити дракона» розташувався на четвертому місці, а замикає першу п'ятірку «Рапунцель. Заплутана історія».
Чорна комедія «Пипець» за мотивами коміксу Марка Міллара, що провалилась у прокаті, посіла шосте місце в списку вибору кіноманів. Далі йдуть (від сьомого до десятого місця) «Острів проклятих», «Гаррі Поттер і Дари смерті. Частина I», «Скотт Пілігрим проти всіх» і «Місто злодіїв».
Джонні Деппа, котрий запам'ятався глядачеві за ролями в «Алісі у Країні чудес» і «Туристі», визнали головною зіркою року, що минає. Друге і третє місця в рейтингу найкращих акторів дісталися зіркам вампірської франшизи «Сутінки» Крістен Стюарт і Робертові Паттінсону.
також у паперовій версії читайте:
  • СТУДІЯ MARVEL ЗНОВУ ЕКРАНІЗУЄ КОМІКСИ
  • НОВІ ЗБІРКИ RAMMSTEIN
  • ЛАРРІ КІНГ ЗАВЕРШИВ ВИПУСК СВОГО ШОУ
  • СУЧАСНА ІНТЕРПРЕТАЦІЯ ІСТОРІЇ ПРО ГУЛЛІВЕРА
  • КЕЙТ МОСС ІДЕ У БІЗНЕС
  • НАЙПОПУЛЯРНІШІ МУЗИЧНІ КЛІПИ РОКУ НА YOUTUBE
  • МУЗЕЙ МАДАМ ТЮССО ПОКАЖЕ ВСІХ ПРЕЗИДЕНТІВ США
  • ТЕАТРАЛЬНА АКТРИСА ВСІХ ЧАСІВ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».