Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ЗАСНОВНИК WIKILEAKS МАЄ ШАНС ПОТРАПИТИ НЕ ЛИШЕ ЗА ҐРАТИ, А Й НА КІНОЕКРАНИ
Чотири кінопроекти про засновника скандально відомого інтернет-ресурсу WikiLeaks Джуліана Ассанжа незабаром стартують у Голлівуді, повідомляє NEWSru.com. Режисером одного з них стане американський документаліст Майкл Мур — автор гучного фільму «Фаренгейт 9/11», який вже висловився на підтримку Ассанжа в соціальній мережі Twitter.

У своїй новій стрічці Мур має намір сфокусуватися на зв'язках між урядами різних країн і «викрити способи, які вони використовують для залучення громадян, що нічого не підозрюють, до своїх махінацій». Крім того, для цього фільму режисер збирається роздобути нові секретні документи і дані.
Бюджет усіх картин може скласти від семи до ста мільйонів доларів. Крім Майкла Мура, в проектах, вірогідно, візьмуть участь такі відомі режисери, як Стівен Геган, Джон Кемерон Мітчел, Роланд Еммеріх, який зняв фільм-катастрофу «2012», і творці «Соціальної мережі» Аарон Соркін і Девід Фінчер.
Як претенденти на роль Ассанжа у проектах фігурують Лайєм Нісон, Аарон Екхарт і навіть Бред Пітт. При цьому жанри майбутніх картин — від пригодницького до документального. Крім цих чотирьох кінопроектів, роботу над якими вже ведуть, можлива поява нових продюсерів, котрі зацікавилися історією Ассанжа.
Сайт WikiLeaks, що спеціалізується на публікації «закритої», секретної документації, знову опинився у центрі уваги наприкінці листопада — після публікації службових документів і листування американських дипломатів. У цих документах, зокрема, містяться малоприємні висловлювання на адресу світових лідерів.
Засновника WikiLeaks 7 грудня заарештували у Лондоні, а 14-го відпустили під заставу. Наступне засідання суду призначено на 11 січня 2011 року. Арешт офіційно не пов'язаний зі скандальними публікаціями — Ассанжа оголосили у міжнародний розшук за рішенням судової влади Швеції, яка звинувачує його у сексуальних злочинах.

НАЙСТИЛЬНІША ПАРА РОКУ
Британський InStyle склав рейтинг найстильніших пар року. Список очолили Крістен Стюарт і Роберт Паттінсон, повідомляє tsn.ua. За словами укладачів, людей вражає те, як ефектно вони виглядають на червоних доріжках. Це притому, що в «звичайному» житті Роб і Кріс байдужі до свого зовнішнього вигляду — зазвичай поза світлом софітів їх бачать у потертих джинсах і байкових сорочках.
На другому місці рейтингу розташувалися Сара Джесіка Паркер і Меттью Бродерік — під час прес-туру фільму «Секс у великому місті-2» пара виглядала не гірше, ніж герої кінострічки.
Трійку лідерів замикають Джонні Депп і Ванесса Параді. Подружжя рідко з'являється «у світі», але кожен їхній вихід — подія. Вони не схожі на «глянцеві» американські пари і часто вибирають нетривіальні образи для червоних доріжок.
До списку також потрапили Том Круз і Кеті Холмс, Сієнна Міллер і Джуд Лоу, Пенелопа Круз і Хав'єр Бардем, Девід і Вікторія Бекхеми, Кіра Найтлі й Руперт Френд, принц Вільям і Кейт Міддлтон, Хайді Клум і Сіл, Бред Пітт і Анджеліна Джолі.

«МЕРТВІ ЗІРКИ» ЗІБРАЛИ МІЛЬЙОН ДОЛАРІВ ЗА ШІСТЬ ДНІВ
Нагадаємо, що 1 грудня Леді Гага, Дженніфер Хадсон, Джастін Тімберлейк, Елайджа Вуд, Аліша Кіc, Кім Кардаш'ян та багато інших видалили свої акаунти у Facebook і Twitter. Довершенням «зоряних смертей» у віртуальному світі стали заповіти, відеозвернення і прощальні листи, опубліковані на сторінках у соціальних мережах, повідомляє 24tv.com.ua. Воскресити зірок міг тільки мільйон доларів для доброчинного фонду боротьби зі СНІДом «Збережи життя дитини», заснований Алішою Кіc. Шанувальникам для вирішення питання «життя і смерті» знадобилося лише шість днів.
На офіційному сайті благодійного фонду з'явився лист від імені воскреслих: «Ми втратили не так багато, а компанія «Віртуальна смерть» зібрала потрібні кошти — понад мільйон доларів на боротьбу зі СНІДом у Африці та Індії. Ваші щедрі пожертви допоможуть надати необхідну медичну допомогу хворим. Проте як багато людей ще потребують нас! Будь ласка, продовжуйте купувати життя!»
також у паперовій версії читайте:
  • ВРУЧИЛИ НАГОРОДИ ЦЕНТРУ МИСТЕЦТВ ІМЕНІ ДЖОНА КЕННЕДІ
  • НАЙДОРОЖЧИЙ РОМАНІСТ РОКУ
  • THE BEATLES ВИСТУПЛЯТЬ У ПОВНОМУ СКЛАДІ ЗА ДОПОМОГОЮ 3D
  • ROLLING STONE НАЗВАВ НАЙКРАЩІ АЛЬБОМИ ТА ПІСНІ
  • КЕЙТ БЛАНШЕТ ЗНОВУ ЗІГРАЄ КОРОЛЕВУ ЕЛЬФІВ
  • ДЖОРДЖ КЛУНІ ЗНІМЕ ФІЛЬМ ПРО КОРПОРАЦІЮ
  • ЗАПЛУТАНІ ФАНТАЗІЇ КАНЬЄ ВЕСТА

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».