Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ГІСТЬ ЗІ «СТОЛИЦІ БЛЮЗУ»
З 1 до 6 жовтня в Ялті, Севастополі, Симферополі, Львові та Києві пройдуть концерти блюзового американського колективу Melvin Taylor Blues Band. Гастролі відбудуться за підтримки Посольства США в Україні в межах проекту American Music Series, організатором якого є продюсерський центр Jazz in Kiev.

Мелвін Тейлор — відомий американський гітарист і вокаліст із Чикаго, визнаної «столиці блюзу». Він почав грати на гітарі у шість років, а в п'ятнадцять у нього вже була своя група The Transistors. Коли на початку 80-х знаменитий піаніст Пайнтоп Перкінс шукав гітариста у свою групу для гастролей у Європі, його погляд спинився на молодому Тейлорі. У результаті він відіграв із Legendary Blues Band цілий рік і так сподобався в Європі, що деякі клуби заочно запросили його знову виступити вже з його власною групою.
Тейлор — не просто представник чиказького блюзу в традиційному його розумінні. Мелвін виробив власний стиль гри на гітарі, в якому неймовірно поєднуються вибухова техніка легендарного Джимі Хендрікса з витонченістю джазової манери Веса Монтгомері. Мелвін Тейлор грав на одній сцені з такими легендарними музикантами, як БіБі Кінг, Бадді Гай, Джордж Бенсон і Карлос Сантана.
Музичний журнал Rolling Stone назвав Мелвіна «новатором, який вміло змішує джазові акорди і рок-впливи у своєму електричному блюзі».
На його рахунку — шість сольних альбомів, два з яких записано у Франції, чотири — у Сполучених Штатах. Останній диск Rendezvous With the Blues датується 2004 роком. Нині гітарист працює в студії над новим матеріалом, а також гастролює по світу. На концертах українського туру Melvin Taylor Blues Band представить публіці найкращі свої композиції. Україну разом із Мелвіном відвідають американські музиканти: піаніст Бернелл Андерсон, басист Джонні Бенні й барабанщик Дарвонт Мюррей.
Ведучий концертів — Олексій Коган.

ДОНЬКА МАДОННИ ВІДКРИЛА СВІЙ БУТИК У НЬЮ-ЙОРКУ
13-річна Лурдес зі своєю зоряною мамою вийшли на рожевий килим перед універмагом Macy's на Манхеттені, аби представити спільне дітище — лінію вбрання Material Girl, повідомляє 24tv.com.ua. Вони виглядали приголомшливо: проста, але надзвичайно елегантна сукня Мадонни та стильно-екстравагантне вбрання Лурдес якнайкраще рекламували їхню фешн-продукцію.
«Гадаю, що ця лінія одягу для дівчат, які мають власний стиль і хочуть виглядати круто та весело. Вони наполегливі й налаштовані бути на всі сто. Кожен може знайти щось своє — рок, 80-ті — все, що завгодно»,— зазначила дизайнер.
Хоча Лурдес лише ось-ось виповниться чотирнадцять, її перша серйозна мрія у житті збулася — вона співвласниця гламурної фешн-марки та успішний модельєр. Мадонна запевняє: бренд Material Girl майже цілковито тримається на плечах її доньки. Вона ж лише наглядає й дає цінні поради.
Обличчям лінії Material Girl стала акторка та співачка Тейлор Момсен. Мадонна власноруч фотографувала її для рекламних плакатів. Хто зробив макіяж Тейлор — невідомо, але її щедро підведені чорним очі встигли шокувати багатьох фешн-критиків.
«Я рада, що можу співпрацювати з Мадонною та її донькою. Лурдес — талановита дівчина з професійним підходом, як на свої роки. Ну і Мадонна — це Мадонна. Я її обожнюю»,— сказала Тейлор.
Лінія Material Girl — одяг і численні аксесуари: взуття, сумки, коштовні прикраси. Аби підтримати доньку на відкритті бутика, Мадонні довелося відірватися від зйомок свого фільму W.E., що відбуваються в Лондоні. Відразу після урочистостей поп-діва знову повернулася до столиці Англії.
також у паперовій версії читайте:
  • ПОВЕРНЕТЬСЯ НА БРОДВЕЙ
  • СОЛЬНА БАЛАДА ДЛЯ ЯПОНСЬКОГО ФІЛЬМУ
  • ДРУГИЙ АЛЬБОМ СЬЮЗАН БОЙЛ
  • КОРОЛЕВА НЕСМАКУ
  • ГВЕН СТЕФАНІ МАЄ ВОСКОВУ КОПІЮ
  • ПАВЛО ВОЛЯ ЗАМІНИТЬ ЛІЮ АХЕДЖАКОВУ
  • ВОЛОДИМИР МАШКОВ ГРАТИМЕ З ТОМОМ КРУЗОМ
  • НАЙВПЛИВОВІШІ ОСОБИ ГОЛЛІВУДУ
  • ЗНІМАТИМУТЬ «ІНШИЙ СВІТ-4»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».