Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
УСІ ГОЛОВНІ ПРЕМІЇ MTV ОТРИМАЛА LADY GAGA
Головну нагороду Video Music Awards-2010 американського музичного телеканалу MTV, одну з найпрестижніших премій у шоу-бізнесі, в номінації «Відео року» отримала Lady GaGa за композицію Bad Romance, повідомляє РІА «Новости». На нинішній церемонії співачка змагалася сама із собою — конкурентом Bad Romance був кліп Telephone, створений за співдружності двох зірок — Lady GaGa та Бейонсе.

Епатажну виконавицю було висунуто на премію Video Music Awards у 13 категоріях, що є рекордом MTV. У восьми номінаціях Lady GaGa стала переможницею, відтіснивши на другий план таких сильних суперниць, як Бейонсе, Кеті Перрі й Тейлор Свіфт. Крім головної, 24-річна співачка здобула нагороди в номінаціях «Найкраще поп-відео року», «Найкраща відеовиконавиця», «Найкраща співпраця», «Найкраще танцювальне відео», «Найкраща хореографія», «Найкраща режисура» і «Найкращий монтаж». На церемонію Lady GaGa прийшла у вбранні з останньої колекції Александра Маккуїна з «ірокезом» із пташиного пір'я поверх розпущеного платинового волосся.
Другим за кількістю номінацій став репер Емінем. Його відзначили за «Найкраще чоловіче відео року» (кліп Not Afraid) та «Найкраще хіп-хоп відео».
Найкращим дебютантом року оголошено 16-річного Джастіна Бібера. Уродженець Канади є переможцем огляду молодих талантів і має шалену популярність у юних глядачів і слухачів.
У номінації «Найкраще рок-відео» перемогла група 30 Seconds to Mars, лідером якої є актор Джаред Лето.
також у паперовій версії читайте:
  • «ЗОЛОТИЙ КРИЛАТИЙ ЛЕВ» ДІСТАВСЯ СОФІЇ КОППОЛІ
  • СТАВ НАЙБАГАТШИМ АКТОРОМ ЗАВДЯКИ «АЛІСІ»
  • MERCURY PRIZE— У МОЛОДИХ
  • ПРЕМІЮ КЕННЕДІ ВРУЧАТЬ ПОЛУ МАККАРТНІ
  • НАЙКРАЩІ ПІСНІ ДЛЯ РОЗМАХУВАННЯ ЗАПАЛЬНИЧКАМИ
  • ЧОЛОВІК РОКУ ВІД GQ
  • УБИВЦІ ЛЕННОНА ВШОСТЕ ВІДМОВЛЕНО У ПОМИЛУВАННІ
  • КІНОСТРІЧКА ПРО ЖИТТЯ РОНАЛЬДА РЕЙГАНА
  • ЗІГРАЄ У «МОРСЬКИЙ БІЙ»

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».