Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НА ВЕНЕЦІЙСЬКОМУ КІНОФЕСТИВАЛІ ВШАНУВАЛИ ДЖОНА ВУ
Культовому гонконгівському режисерові вручили почесного «Золотого лева» за життєві досягнення, повідомляє 24tv.com.ua. Кінометр привіз до Венеції стрічку «Влада вбивць». Червоним килимом разом із Ву пройшли виконавці головних ролей — Мішель Йео, Джун Ву-Сун, Шон Ю і Пейс Ву.

У творчому доробку 64-річного режисера 26 кінострічок. Кар'єра Джона Ву розпочалася у 70-х роках у Гонконзі. На початку 90-х він переїхав до Голлівуду. Серед його найвідоміших фільмів — «Круто зварені», «Важка мішень», «Зламана стріла» та «Місія нездійсненна-2».
«Ще юнаком мріяв стати кінорежисером, тоді мені це було чимось недосяжним. Але неможливе стало можливим. Мої кумири — Мартін Скорсезе, Френсіс Коппола, Олівер Стоун — стали моїми друзями. Навіть великий Бернардо Бертолуччі. Тому можу впевнено сказати, що я щаслива людина», — наголосив режисер.
Історичний бойовик «Влада вбивць» демонстрували у позаконкурсній програмі фестивалю. Це спільний проект Джона Ву й Чау-Бін Су. За сюжетом картини дівчина з клану кілерів утікає з дому, аби почати нове життя. Вона змінює зовнішність і виходить заміж за коханого чоловіка. Однак із минулим не так легко попрощатися — одного дня члени клану натрапляють на її слід.

ТИТУЛ«МІС УКРАЇНА-2010» ВИБОРОЛА ОДЕСИТКА
У Києві завершився конкурс краси «Міс Україна-2010». Переможницею стала 20-річна одеситка Катерина Захарченко, повідомляє tsn.ua. Титул Першої віце-міс отримала Наталія Ситнікова з Краматорська. Другою віце-міс назвали дівчину з Вінниці Юлію Стратегопуло. Корона «Міс глядацьких симпатій» дісталася одеситці Ганні Рибаковій.
За корону «Міс Україна» боролися 26 конкурсанток із різних міст. Ведучими конкурсу були Іван Ургант і Віра Брежнєва.
Журі очолила італійська актриса Орнелла Муті. Разом із нею найкрасивішу дівчину країни обирали: знаменита супермодель Памела Андерсон, акторка Елізабет Херлі, актор Жан-Клод Ван Дамм, модель Сніжана Онопко та інші.
До речі, Памела Андерсон замінила Періс Хілтон, яка не змогла виїхати зі США через проблеми із законом.
Переможниця Катерина Захарченко представлятиме Україну на конкурсі «Міс світу-2010», що відбудеться 30 жовтня на найпівденнішому курорті Китаю — у місті Санья.

ФРЕНСІС КОППОЛА ОТРИМАЄ НАГОРОДУ АМЕРИКАНСЬКОЇ КІНОАКАДЕМІЇ
Відомий режисер удостоївся престижної премії імені Ірвінга Тальберга. Бюст кінематографіста присудили «винахідливому продюсерові за незмінно високу якість у кіновиробництві», повідомляє 24tv.com.ua.
71-річний Коппола завоював п'ять «Оскарів» і є засновником незалежної кіностудії American Zoetrope, де знято понад 30 фільмів. Тут працювали над такими стрічками, як «Труднощі перекладу», «Хрещений батько», «Джек» і «Тетро».
Окрім нього, престижними статуетками нагородять режисера Жана-Люка Годара, актора Елайа Воллака та кіноісторика Кевіна Браунло. Цим метрам кіно дістанеться «Оскар» за «екстраординарні» досягнення протягом творчого життя. Нагороди вручать на вечірній церемонії в Лос-Анджелесі 13 листопада.
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙПРИБУТКОВІШИЙ АКТОР
  • ПРЕДСТАВИВ ДОВГООЧІКУВАНУ СТРІЧКУ
  • ТОП-10 НАЙБАГАТШИХ ЗІРОК YOUTUBE
  • ДЖЕЙМС КЕМЕРОН ЗНІМЕ 3D-ФІЛЬМ ПРО ІНДІАНЦІВ АМАЗОНКИ
  • НОВИЙ КАСОВИЙ РЕКОРД ГОЛЛІВУДУ
  • НАЙБАЖАНІШІ ЗІРКИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».