Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
ОТРИМАВ ЛИСТ ВІД ДЖОНА ЛЕННОНА
У серпні вперше оприлюднили лист, який Джон Леннон відправляв фолк-виконавцю Стіву Тілстону 1971 року, повідомляє NEWSru.ua. Це була відповідь на інтерв'ю, яке дав Тілстон музичному журналу ZigZag. Леннон надіслав своє послання до редакції видання, і воно з невідомих причин не дійшло до адресата. Пізніше лист купив північноамериканський колекціонер. Близько п'яти років тому він зв'язався з Тілстоном і показав йому аркуш. У результаті музикант зміг прочитати записку Леннона через 34 роки після її відправлення.

В інтерв'ю ZigZag Тілстон, якому тоді був 21 рік, говорив, що не хотів би розбагатіти. На думку музиканта, достаток негативно позначився б на його вмінні писати гарні пісні. У відповідь на це Леннон написав, що «достаток не змінює ваше життя так, як ви припускаєте. Різниця в тому, що вам більше не доводиться замислюватися про гроші, їжу, дах над головою і тому подібні речі. Проте всі емоції й взаємини залишаються такими ж, як у решти людей. Я знаю це, оскільки був і бідний, і багатий, як і Йоко».
Йоко Оно підтвердила, що пам'ятає, як Леннон писав листа. «Для Джона лист був особливий, адже він писав своєму колезі-музикантові, тому намагався зробити так, щоб він не виглядав як проповідь»,— розповіла вона.
«Джон вказав на верхньому рядку навіть номер свого домашнього телефону. Звучить безглуздо, але я відчув сильне бажання зателефонувати йому назад, у минуле»,— зазначив британець.
Прикметно, що він зробив правильний вибір, угадавши відповідь великого Леннона. Тілстон, якому зараз 60 років, реалізував себе як музикант: записав понад 20 альбомів і у вересні дасть окремий концерт із нагоди свого 40-річчя на сцені.

У МОДІ «ВАМПІРИ»
Зірка вампірської саги «Сутінки» Роберт Паттінсон очолив список 50 найсексуальніших чоловіків за версією журналу Glamour, повідомляє NEWSru.ua. Чотири позиції з першої п’ятірки займають актори з цієї стрічки: на другому — Тейлор Лотнер, який, щоправда, зображає не вампіра, а вовкулаку, на четвертому і п’ятому — вже «вампіри» Ксав’єр Семюель і Келлан Латс.
Третє місце хіт-параду дісталося Ієну Сомерхолдеру, виконавцеві ролі Деймона Сальваторе в телесеріалі «Щоденники вампіра».
Джонні Депп, котрий не раз очолював топ найсексуальніших, виявився аж на шостому місці. Крім Деппа, який регулярно потрапляє до подібних списків, лідерські позиції здали й інші визнані секс-символи. Так, Девід Бекхем опустився з четвертого місця на 21-ше, Бред Пітт — з п’ятого на 33-тє, а Джордж Клуні — з сьомого на 35-те. Леонардо Ді Капріо, Кіану Рівз і Джуд Лоу цьогоріч узагалі до списку не увійшли.
Топ-20, починаючи з сьомого місця, виглядає так: Джастін Бібер, Джерард Батлер, Хайден Крістенсен, Ченнінг Татум, Орландо Блум, Чейс Кроуфорд, Кріс Браун, Джастін Тімберлейк, Кріштіану Роналду, Райан Гослінг, Ед Вествік, Ештон Катчер, Джейк Джілленхаал і Бредлі Купер.
також у паперовій версії читайте:
  • ЙОГО ІМ'ЯМ НАЗВУТЬ МІСТО
  • ARMANI ЗАПРОШУЄ У МАЙБУТНЄ
  • НЬЮ-ЙОРК ОЧОЛИВ РЕЙТИНГ СВІТОВИХ ЦЕНТРІВ МОДИ
  • ЮНИЙ ЖИВОПИСЕЦЬ ПРОДАЄ КАРТИНИ ЗА ТИСЯЧІ ДОЛАРІВ
  • НАЙБАГАТШИЙ РЕПЕР
  • ТЕР'ЄР РОЗПОВІСТЬ ПРО МЕРИЛІН МОНРО
  • СПІВЗАСНОВНИК АРРLE ЗНІМЕТЬСЯ У «ТЕОРІЇ ВЕЛИКОГО ВИБУХУ»
  • «МЕСНИКІВ» ЗНІМУТЬ У 3D
  • «АКВАРІУМ» ДОПОМОЖЕ ПОСТРАЖДАЛИМ ВІД ЛІСОВИХ ПОЖЕЖ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».