Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
НА «ЄВРОБАЧЕННІ» ПЕРЕМОГЛА НІМЕЧЧИНА
Переможницею міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення-2010», що відбувся в норвезькій столиці Осло, стала німецька виконавиця, онука колишнього посла ФРН у СРСР, Лена Майер-Ландрут з піснею Satellite. Вона отримала 246 балів, повідомялє NEWSru.ua.

«Ви хочете знати мої відчуття? Шок! Я думаю, це неймовірно! Я по-справжньому щаслива. Це дуже велика подія в моєму житті. Повне безумство», — зізналася переможниця.
Лена — одна з наймолодших учасниць конкурсу, 19 років їй виповниться відразу після «Євробачення». У дитинстві співачка займалася танцями — від балету до хіп-хопу, але не має ні музичної, ні вокальної освіти, тому її називають самородком. За її пісню, в якій розповідається про те, що можна зробити заради кохання, віддали під час фінального голосування найвищу кількість балів (12) дев'ять країн.
Співачка відвезе до своєї країни перехідний приз конкурсу — кришталевий мікрофон. Поки не відомо, в якому з німецьких міст проходитиме наступне «Євробачення».
Раніше представниця Німеччини перемагала на Євробаченні лише раз — 1982 року. Тоді 17-річна виконавиця шлягерів Ніколь переконала публіку ліричною піснею Ein bisschen Frieden («Трохи миру»).
Друге місце цьогоріч посіла група Manga з Туреччини, третє — у дуету Paula Seling&Ovi з Румунії, на четвертому — дует Шані й Томаса Невергріна з Данії, на п`ятому — співачка Сафура з Азербайджану.
Українська співачка Alyosha (Олена Кучер) з композицією Sweet People посіла 10-те місце, набравши 108 балів (2 країни по 10 балів — Азербайджан, Білорусь; 2 по 8 — Вірменія, Молдова; 6 по 7 — Болгарія, Грузія, Латвія, Росія, Сербія, Нідерланди; 2 по 6 — Кіпр, Литва; 2 по 5 — Румунія, Велика Британія; 3 — Польща; 2 по 2 — Франція, Ізраїль; 1 — Туреччина; без оцінки — 20 країн).
У фіналі конкурсу свої номери виконали представники 25 країн: України, Росії, Азербайджану, Іспанії, Норвегії, Молдови, Кіпру, Боснії і Герцеговини, Бельгії, Сербії, Білорусі, Ірландії, Греції, Великої Британії, Грузії, Туреччини, Албанії, Ісландії, Франції, Румунії, Вірменії, Німеччини, Португалії, Ізраїлю, Данії.
Під час виступу представника від Іспанії стався інцидент: невідомий фанат вибіг на сцену, де його зупинили співробітники служби безпеки. Через це Деніелю Дігесу довелося виступити повторно.
Переможця визначали шляхом глядацького голосування і голосування професійного журі в 39 країнах Європи.
також у паперовій версії читайте:
  • ГЛЯДАЧАМ ДО ВПОДОБИ «СУТІНКИ»
  • НАЙКРАЩИЙ МУЗЕЙ ЄВРОПИ 2010 РОКУ
  • БРІТНІ СПІРС ЗАЦІКАВИЛАСЯ КРІОНІКОЮ
  • «АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС» ЗІБРАЛА МІЛЬЯРД
  • УВ'ЯЗНЕНИЙ ПРОДЮСЕР ВИПУСТИВ ПЛАТІВКУ
  • ВАН ДАММ ОЗВУЧУВАТИМЕ ПЕРСОНАЖ У «КУНГ-ФУ ПАНДА-2»
  • ЗАРАДИ КІНО СХУД НА 25 КІЛОГРАМІВ
  • БРИТАНЦІ НАЗВАЛИ НАЙПОПУЛЯРНІШУ ЗАЧІСКУ
  • НІНО КАТАМАДЗЕ ПЕРЕЇЖДЖАЄ ДО УКРАЇНИ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».