Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА СУСПІЛЬСТВО
ПРЕЗИДЕНТ ГОТУЄ РЕФОРМИ
Наступного тижня суспільству буде представлено концепцію проведення економічних реформ. На цьому наголосив Президент Віктор Янукович під час виїзного засідання Ради регіонів у Львові.

«Ця програма відповідатиме вимогам часу і матиме перспективу на майбутнє»,— переконаний Президент.
За його словами, невипадково одним із перших він підписав Указ про створення Комітету з економічних реформ. «Системний підхід в економіці — це те, що завжди приносить успіх. Світ реформується і рухається вперед, і швидкість цього руху велика — все змінюється на очах. Україна також знаходиться в цій системі глобальних змін, і якщо ми не шукатимемо можливості та не виконуватимемо все, що ухвалюємо, ми будемо «пасти задніх», що неприпустимо»,— наголосив В. Янукович.
Глава держави висловив упевненість, що Україні необхідно якнайскоріше надолужити втрачене за останній час. Цьому, на його думку, сприятиме відновлення вертикалі влади. «Сьогодні є реальна можливість розробити таку програму, яку можливо виконати»,— зазначив він.
Президент наголосив на необхідності врегулювання питання залучення інвестицій — як на рівні парламенту, так і Кабінету Міністрів. В. Янукович висловив сподівання, що вже найближчим часом уряд вирішить проблему відшкодування ПДВ, що, на його думку, дасть мотивацію іноземним інвесторам вкладати кошти в економіку України. «Наша справа — створити систему, яка давала б можливість залучати кошти щомісяця, щороку. Важливо крок за кроком рухатися вперед. Зроблю все від мене залежне, щоб програма реформ сприяла поліпшенню інвестиційного клімату в Україні»,— додав Президент.

[an error occurred while processing this directive]
[an error occurred while processing this directive]

[an error occurred while processing this directive]
також у паперовій версії читайте:
  • НАТО НАМ НЕ ТРЕБА?
  • КРИМСЬКИЙ ПАРЛАМЕНТ ЗАТВЕРДИВ РОСІЙСЬКУ МОВУ ЯК РЕГІОНАЛЬНУ
  • ОПОЗИЦІЯ НАПИСАЛА ЛИСТ МВФ
  • «МІСЦЕВА» ДЕМОКРАТІЯ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».