Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
РЕЙТИНГ НАЙБАГАТШИХ МОДЕЛЕЙ СВІТУ
Згідно з оприлюдненим журналом Forbes рейтингом найвисокооплачуваніших супермоделей, топ-моделлю світу знову стала 29-річна бразилійка з німецьким корінням Жизель Бундхен, також відома як актриса і філантроп, повідомляє РІА «Новости». Її річний заробіток сягнув 25 млн доларів. Вагітність і пологи у грудні 2009 року не позначились ані на її красі, ані на бізнесі.

Вона залишається найбажанішою моделлю у світі, рекламуючи джинси True Religion, одяг Dolce & Gabbana, а в квітні Жизель з'явилася на обкладинці журналу Vogue. Також у неї є своя лінія натуральної косметики Sejaa і модна марка Ipanema. У лютому красуня пожертвувала 1,5 млн доларів на користь постраждалих від землетрусу на Гаїті.
На другій позиції — з річним доходом 16 млн доларів — 36-річна німкеня Хайді Клум. Відома телеведуча й надалі заробляє рекламою, маючи контракти, зокрема, з торговельною мережею Victoria's Secret, а також пропагуючи харчові продукти: дієтичну колу і фаст-фуд ресторанів McDonald's, автомобілі Volkswagen і техніку від LG. Хайді так само нещодавно стала мамою — в листопаді 2009-го вона народила доньку. Так що, як і для Жизель, вагітність і пологи не стали перешкодою в її кар'єрі.
Третя у списку — 36-річна Кейт Мосс з 9 млн доларів, яка розробила свою лінію одягу для марки Topshop та дизайнерські сумки для Longchamp. Також вона є обличчям брендів Versace, Longchamp and David Yurman.
Решту місць у десятці посіли Адріана Ліма, Даутцен Крез, Алессандра Амбросіо, Наталія Водянова, Дарина Вербова, Міранда Керр і Каролін Мерфі.

THE BEATLES В ОБРАЗІ ЗОМБІ
Учасники британського квартету The Beatles стануть героями нового фільму за книгою Алана Голдшера «Пол — живий небіжчик: Британське вторгнення зомбі», повідомляє lenta.ru.
Автор розповідає «альтернативну історію» легендарного квартету: Джон Леннон перетворився на зомбі незабаром після народження у 1940-му, через 17 років йому вдалося перетворити на зомбі Пола Маккартні, удвох вони без зусиль впоралися з Джорджем Харрісоном, а потім для комплекту покликали до ансамблю Рінго Старра — ніндзю сьомого рівня.
Незабаром прекрасна зомбі-четвірка поневолила Америку, поширюючи серед дівчаток-підлітків свій заклик «Усе, що вам потрібно,— вічне життя». Проблеми у зомбі-бітлів почалися після зустрічі з професійним мисливцем на зомбі Міком Джаггером і ніндзя восьмого рівня Йоко Оно. Крім того, квартету з Ліверпуля почали мстити учасники групи Zombies, які були несправжніми зомбі.
Виробництвом стрічки займеться продюсерська компанія Double Feature. Термін початку зйомок, а також склад акторів поки що не розголошують. Двоє живих учасників The Beatles, сер Пол Маккартні й Рінго Старр, коментарів з приводу картини ще не давали.
Книга про зомбі-«Бітлз» продовжує моду на «схрещення» світової класики з бойовиками і фільмами жахів. В Америці вже вийшла серія таких книг, починаючи з переробок Джейн Остін і закінчуючи Львом Толстим із твором «Андроїд Кареніна».

також у паперовій версії читайте:
  • БРИЖІТ БАРДО ОСУДЖУЄ КАННСЬКИЙ КІНОФЕСТИВАЛЬ
  • ВИЗНАЧИЛИСЯ З НАЙПРИВАБЛИВІШОЮ
  • ЗАЛИШАЄ КІНЕМАТОГРАФ
  • СТВОРЯТЬ НОВИЙ МУЗИЧНИЙ КОЛЕКТИВ
  • ЗАСУДИЛИ ЗА НАПАД НА ПАПАРАЦІ
  • МІЛЛА ЙОВОВИЧ ЗІГРАЄ МІЛЕДІ
  • ЧЕРВНЕВИЙ PLAYBOY ВИЙДЕ У 3D-ФОРМАТІ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».