Пам'ять
Всеукраїнський громадсько-політичний тижневик
Понедiлок Вересень 29, 2014

"ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА", архiв новин за 2010 рiк.

ДЕМОКРАТИЧНА УКРАЇНА НОВИНИ ШОУ-БІЗНЕСУ
КОРОЛЬ РОМАНТИЧНОГО КІНО
Мережа аудіо-відеокрамниць HMV до Дня святого Валентина провела опитування, покликане виявити найромантичніші фільми у світі, повідомляє korrespondent. net.
Королем романтики виявився покійний Патрик Суейзі — перші два місця в рейтингу посідають картини з його участю. Список очолив «Привид», де Суейзі зіграв із Демі Мур, а на другій позиції — «Брудні танці».

Третє місце в «Красуні» з Джулією Робертс і Річардом Гіром. На четвертому — «Справжнє кохання», а першу п'ятірку замикає «Титанік».
До рейтингу потрапив лише один неангломовний фільм — «Амелі». У десятці лідерів — дві стрічки вийшли у 80-ті, інші — у 1990–2000-ті роки. Зате в топ-20 є фільми 30–40-х і 60-х років минулого століття.
Решта топ-20 найкращих романтичних картин за списком: «Офіцер і джентльмен», «Ноттінг Хілл», «Несплячі в Сієтлі», «Амелі», «Щоденник пам'яті», «Сніданок у Тіффані», «Чотири весілля і похорон», «Віднесені вітром», «Касабланка», «Вічне сяйво чистого розуму», «Історія кохання», «Гордість і упередження», «Коротка зустріч», «Коли Гаррі зустрів Саллі» й «Доктор Живаго»
Сайт Moviefone, у свою чергу, склав рейтинг найгірших романтичних комедій в історії кіно. Перше місце посів фільм «Джильї» з Дженніфер Лопес і Беном Аффлеком.

ТОП-10 ПЛАТІВОК ВІД ВАТИКАНУ
Альбом The Beatles — Revolver очолив список найкращих рок-платівок усіх часів, оприлюднений офіційною газетою Ватикану L'Osservatore Romano.
До топ-10 також увійшли The Dark Side of the Moon групи Pink Floyd, Thriller Майкла Джексона, альбом Achtung Baby відомих миротворців U2 і (What`s the story) Morning Glory британської четвірки Oasis.
Як зазначають упорядники католицького чату, цей список «є ідеальним матеріалом для прослуховування тим, хто випадково потрапить на острів» і «вказує шлях до хорошої музики».
Додамо, що L'Osservatore Romano, котра відрізняється консервативною спрямованістю, останнім часом набула сучаснішого тону. У низці її останніх номерів опубліковано рецензії на книги про Гаррі Поттера та новинки кінопрокату. Критики також «пройшлися» по блокбастеру Джеймса Кемерона «Аватар», назвавши його картиною «сентиментальною і з купою запозичень».
також у паперовій версії читайте:
  • НАЙДОРОЖЧІ КІНОПАРИ ГОЛЛІВУДУ
  • «АВАТАР» ІДЕ У 4D-ФОРМАТІ
  • U2 — НАЙКРАЩІ ГАСТРОЛЕРИ РОКУ
  • НОВА ЗІРКА НА АЛЕЇ СЛАВИ ГОЛЛІВУДУ
  • УДАРНИК УСІХ ЧАСІВ
  • ОБИРАЄ ВЕЛИКЕ КІНО
  • НАЗВАНО НАЙКРАЩІ ДЕТЕКТИВИ
  • ІНДІЙСЬКЕ ПЛЕМ'Я ПРОСИТЬ КЕМЕРОНА ПРО ДОПОМОГУ

назад »»»

Використання матеріалів «DUA.com.ua» дозволяється за умови посилання (для інтернет-видань - гіперпосилання) на «DUA.com.u».
Всі матеріали, розміщені на цьому сайті з посиланням на агентство «Інтерфакс-Україна», не підлягають подальшому відтворенню та / чи розповсюдженню у будь-якій формі, окрім як з письмового дозволу агентства «Інтерфакс-Україна».